• ZrnTSCHeZ
    2.3k
    poznatijih arhitektonskih studia u TurskojNeron53
    Možda se javili i Sözüneri s idejom da stadion bude lavlja glava :lol:
  • Masto
    2.5k
    mene čudi da kao uvjet nije navedeno da budu spojene tribine ako je to bila želja naravno
    Moze stadion bit lijep i bez kutova samo je propuh problem i izgleda malo nakaradno kako ja to sebi u glavi zamišljam, al ako se išlo ciljano tako uz mogućnost proširenja okej
  • Rile
    200
    Kakav je plan za danas?

Gdje će se pratit predstavljanje i imamo li nekog insidera koji će bit u Društvu arhitekata?
  • criticus
    9.5k
    Nadam se da će netko pitat što se događa sa natječajem za izvođenje rušenja, to je korak koji je već trebao biti napravljen.

Inače, ako ima netko iz struke i upoznat je sa javnom nabavom i ovako velikim projektima, da za nas laike napravi hodogram koji sve natječaji idejno, izvedbeno, žalbe, itd itd trebaju proći do početka rušenja i gradnje stadiona. Hvala.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Ako bude pobjednički onakav kakve sam slike dobio sve će nas to dotući.
  • Netkos
    259
    Biti će live stream predstavljanja.
  • Unodinoii
    35

Niš od ovog kaj je "procurilo" nebu na kraju. Ne pecajte se bezveze na pizdarije.
  • Masto
    2.5k
    de u privat pliz
  • tomi-pds
    146
    Meni je kumica u Utrinama pokazala slike dok mi je pakirala grincek za juhu.
    Ako bude kak Barica z Hrašća ima info sve će vas dotući, al negativno
  • Kujtim Shalla
    12k
    A ja sam uzeo slobodno sa posla da pratim ovaj povijesni događaj. Zbog svih vas koji ste tamo svaku utakmicu ,i po kiši i po snijegu iskreno se nadam da bude natkriven. Meni je praznik svaki put kad imam mogućnost doći ,što nije baš često zbog daljine. Sa nestrpljenjem očekujum 13.00 sati
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    Nadam se samo da ce krov pokrivati i prve redove
  • CISCO
    667
    Pretpostavljam da su noževi naoštreni i spremni?
  • uunniiqq
    15
    Na ssc jedna osoba zadnje napisala da raspored tribina podsjeca na Signal Iduna Park te da info o betonu i brutalizmu nisu tocne
  • Denle
    832
    Na ssc jedna osoba zadnje napisala da raspored tribina podsjeca na Signal Iduna Park te da info o betonu i brutalizmu nisu tocneuunniiqq

Jubilarni deseti insajder

Kao nagradu dobiva stucne od Hoxhe
  • crophantom
    7.9k
    pa na onoj slici kaj kruži krov pokriva čak i krov na drugim tribinama, di neće prve redove. kolko smo čekali taj krov mislim da je u redu da stave dvoslojni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet