• Xpert1992
    1k
    Kakav stroj za golove. Svaka cast! :up:
  • austrijanac
    14k
    Ne znam jesmo ikad imali ovako dominantnog igraca.

Mozemo pricat da je Petko bio madionicar, Misic je cudesni vezni, ali da netko ovako rijesava konstantno tekme…
  • javolimtebejako
    6.3k
    drugi gol +2 milijuna eura na cijenu
  • DerHerrKool
    1.9k
    Mi smo bez Belje 50% slabijiCerealKiller

Drito, ako to nije bilo jasno nakon Osijeka i Bukurešta sad je kristalno.
  • Xpert1992
    1k
    Ma nek proda uprava bilo koga samo Belju ostavi. Daj mu ugovor na jos 5 godina sa max placom. Objasni mu da ce postat legenda kluba, reprezentativac. Da u zivotu ima puno "gorih" stvari od tog. Mozda ce htjet prihvatiti.
  • FrodoJePurger
    821
    Ahhhhh koliko god bi ga volio nastaviti gledati u Dinamu mislim da je on na zimu bivši, jednostavno nama fali love, fale nam igrači na drugim pozicijama i treba nam ta lova.
    A dovodi se ovaj brumado, došao je i Stojaković i prevljak…
    Malo se previše stvari poklapa da ne ode.
    Ali kakav igračina, od Olma nisam bio tako ponosan na nekog našeg igrača.
  • hardek
    13.2k
    Lažnjak, lopta između dva igrača i u padu sa 16 metara mala mrežica. Bolesno
  • Noel
    25.2k
    Ovaj čovjek je zaslužio skandiranje i ovacije cijelog Maksimira.
  • NKDZ86
    9.8k
    30 mil e. početna cijena za pregovor, ispod toga marš !
    ni dudu nije bio takav fox in the box, strašno, nema iz koje situacije neće se snać i zakucat!

na odlasku ću pjevat: ...beljo, ko te nije volio, ne zna šta je izgubio...
  • Hnlovac
    7.9k
    Znam da nije lijepo favoriziranje pojedinaca iz momčadi, ali daleko najdraže mi je kad Beljo da gol. Nadam se obaranju rekorda ove sezone
  • Keyser Soze
    20.9k
    Beljo je senzacionalan, treba uživati dok je u našem dresu.
  • fakin
    6.3k
    da ostane zabilježeno, Olivari;

Na zimu se očekuju nove ponude za određene igrače, prije svega za Sergija Domingueza. Ali, zapravo, prvi u izlogu je Dion Drena Beljo. Dinamo je za njega u ljetnom mercatu imao ponudu od 20 milijuna eura, ali sjajnog napadača i hrvatskog reprezentativca nisu željeli prodati. Sasvim logična odluka, ne treba valjda ponavljati koliko Beljo znači za momčad.
  • Mulec86
    554
    Dudu je bio maestralan, ali bit će mi najviše žao što ga neće preskočit ako ode na zimu što mi je realnije nego da ostane. Impresivno da nakon 20 godina imamo ovakvog killera. Jednostavno mu brojke sve govore.
  • Krizy
    76.9k
    Beljo u Dinamu

HNL:
    42 utakmice, 3123', 40 golova, 8 asistencija, G/A svakih 65'

Europska liga:
    8 utakmica, 492', 5 golova, 1 asistencija, G/A svake 82'

Kvalifikacije za Ligu prvaka:
    6 utakmica, 537', 2 gola, 3 asistencije, G/A svakih 107'

KUP:
    4 utakmice, 248', 2 gola, G/A svake 62'

UKUPNO:
    60 utakmica, 4400', 49 golova, 12 asistencija, G/A svake 72'
  • NKDZ86
    9.8k
    Dion Drena Killer Beljo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.