• Unodinoii
    1
    Strašan igrač , mislim da će većina ljudi postat svjesna tek kad ode kakvog smo napadača imali
  • The Undertaker
    10.2k
    Treći gol protiv Lokomotive je malo remek djelo.
  • Plava 9ka
    113
    Kaj mislite za kolko bu išao? Rekordni transfer? Sad je i u reprezentaciji.
  • dumitrumitu
    2.1k
    Treba uzeti u obzir da i Augsburg ima 10-15% od sljedećeg transfera.
  • Unodinoii
    1

Ukoliko ovako nastavi do ljeta mislim da neće ispod 25M€. Ima 24 godine te ako nastupi koji put za reprezentaciju može to otići i na 30M€ s bonusima.
    Iskreno ne bih ga prodavao čak ni za te novce ćemo teško naći zamjenu.Rađe bi proračun zatvarao na Dominguezu,Lisici, Hoxhi a Belji dao bolji ugovor.
  • Masto
    2.5k
    u repki ne vjerujem da ce se zasad nesto naigrat al bih volio
    U europi mora isto odigrati par dobrih utakmica i mozda se popne na 30 35 ovako bez europe i repke je 20 najviše sto se moze izvući moje mišljenje
  • marcio amoroso
    54.2k
    Beljo ima odlične brojke u kontinuitetu i taj kontinuitet formira cijenu. Čak i sezonu prije Dinama je u Rapidu bio na 18 golova i 4 asistencije. Ovo što pokazuje u Dinamu je monstruozno. Uvjeren sam da mu je cijena na tržištu debelo preko 20 milja, a još sam uvjereniji da ćemo ovakvog killera čekati godinama. Ovo šta on radi je bolesno.

Sezona 24/25 ima 18 g i 4 asista
    25/26 ima 38 golova i 6 asista
    26/27 već ima 11 golova i 6 asista

Čovjek u dvije sezone i dva mjeseca ima 67 golova i 16 asista
  • rokikaciga
    18.5k
    Uvjeren sam u 30 milja i postotak od sljedeceg transfera
  • Crni86
    24.9k
    A onda neki strucni komentator tovar kaze kak ima brutalne brojke u HNL-u, ali da se mora dokazat u europi :rofl:
  • Noel
    25.1k
    Beljo je najbolji primjer da je u modenom nogometu neophodno potreban financijski rizik ako se cilja na velike stvari. Ne možemo stalno štedit, racionalno ulagat, lovit besplatno i bez odštete, grabit HNL talente i skautirat nepoznato. To je naravno dinamova realnost, ali nekad treba i zagrabit u blagajnu, istrest lovu i dovest kapitalca kao Beljo. Osim kaj nam se isplatio na terenu, bome će se i isplatit u blagajni. U HNLu će nastavit ovim ritmom sigurno, koji gol i ove sezone u Europi, koji gol u repki i imamo možda ili vrlo vjerojatno najveći transfer u povijesti Dinama.
  • C@ptain Koons
    540
    baš sam s frendom jučer komentirao kako nam nasušno fali barem 1 lijevo krilo koje je na Beljinom rangu, baš jaaako tanak učinak krila imamo. Uvjeren sam da bi Viking bez pol frke prošli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.