• shameless86
    2.3k
    mozda ce se netko sloziti,a mozda ne..al tamo di ekipa paradira u vaterpolo kapicama,šeširima kockastim..nije za mene..zadnje natjecanje na kojem sam bio je austrija 2008..od tada samo dinamo
  • Thor
    4.1k
    Kap koja je prelila casu nakon zadnje na kojoj sam bio na Maksimiru (jos sam se natjetao ici) sa Armenijom kad je oko mene bilo ljudi nakindjurenih sa znojnicima i svim dodatnim gegetima i slikanjem pacijih usana za instagram i razgovora sa frendicama gle di sam.... je kad je moja zena prek posla dobila sponzorsku kartu koje su dosle u njezinu firmu i na njezino ime ta jedna karta i karta za charter (o nogometu zna da smo kockasti dres i igra Modric i nikad nije bila na stadionu) ... shatio sam da meni vise nema mjesta na tribini na kojoj sam pratio repku od prve sa USA na Maksimiru...
  • ZrnTSCHeZ
    2.3k
    Vise im je sexy kada kartu dobijujedan u nizu

klasični croata kad je besplatno, stane u red...neovisno o čemu se radilo...karte, girice, bakalar, grah, cuga, karanfil, majica...jer se voli gratis/džabe/mukte/lišo

Sjetite se pred cca 25g onih knjiga svjetske književnosti koje su se za par kuna mogle kupiti uz dnevne novine...a prva, Umberto Eco "U ime ruže", je bila besplatna

Po ZGu su bili od večer prije redovi na svim kioscima...tražila se knjiga više...baš me zanima koliki su je zapravo i pročitali, a za koliko se postotak srozal dok je naredni tjedan trebalo izdvojiti 10 HRK za Nabokova i Lolitu.

Gratis je najslađe

Vratimo se na repku: na gostovanjima je gotovo uvijek odlično, u zadnje vrijeme i u Osijeku, koncert na školjki ima svoje čari, a daleko najgore je nažalost na Maxu
  • hb1
    993
    Ne mogu sebi uzeti za pravo pa da pričam kao i ti koji kako kažeš pratiš od prve utakmice, očito si i dosta stariji pa je tvoja riječ oko toga relevantnija, ali moja želja za praćenjem svega oko reprezentacije je minimalna, ponajviše zbog ljudi koji prave tu klimu kojima je praćenje reprezentacije neki photo shooting, trend šta li već, ne znam. Meni je stvarno i iskreno drago da su Vatreni postali brand po cijelome svijetu, da je zadnjih godina napravljena dobra promocija Hrvatske kao države sa svim njenim ljepotama, ali sa velikom većinom ljudi koji prate to sve, ja ne bih mogao provesti ni dvije minute zajedno na tribini gledajući nogomet.
  • Facke
    9k

Ja bi rekel da je najgorse na Rujevice. One je zivi uzas.
  • Thor
    4.1k
    hvala. Nebitno je tko ima koliko godina i meni je drago da ljudi vole hrvatsku reprezentaciju i da se ono kaj smo stvarali od rata na ovamo generacijama se pretvorilo u neupitnu podrsku i ljubav prema istoj i da se to nastavlja dalje.
    Bez obzira na uspjeh i rezultat pratili smo ju i podrzavali svuda (osim ovih debila dolje.. dabogda sve izgubili) od prve tekme.
    Ono kaj me smeta je to kaj su sustavno odgurali ultrase pa cak i one malo manje ako mogu tak definirati od utakmica.
    Navijanje i cijela atmosfera je propala.
    Netko je ovdje napisao na forumu da je to normalan slijed radi mira i radi repke uopce. I mogu to razumjeti na neki nacin da je to neki normalan slijed dogadjaja ili evolucije.
    Razumijem ali ne prihvacam.
    Volim i podrzavam repku,gledat cu je na telki mado ili s frendovima u birtiji zivcirat se, veselit se golovima i pobjedama,bit tuzan radi poraza, no na tekme ne idem. Ne vise...
    ...mozda se nekaj promijeni pa ja promijenim misljenje ili stav. Ali za sad je tako. :victory:
  • Batigol
    212
    Hebote...po vama bi stadion bio polo prazan kada bi igrala repka ili klub....
  • Matija1711
    93
    Batiju skocila cijena na 55M
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.