• BBBaranja
    5.1k
    Mene iskreno repka baš ne loži previše i bio sam samo na 2 tekme u Zg,u Os odem pogledat kad dođu.
    Ali sama "prodaja" karata prek HNS-a koliko čujem je užasna. Nije mi jasno zašto određeni kontigent karata ne ide u slobodnu prodaju na blagajne kluba gdje se igra tekma, i onda dođe do toga da repka igra u Osijeku i dođe max.500 ljudi iz Slavonije i Baranje što mi nema smisla nikako..
  • KtcGoat
    7.8k
    Hocu reci, ne treba generalizirati, ima nas svakakvih.
    Kad nesto volim, onda VOLIM i ne moze mi nikakav ni Hns ni Dalic ni ne znam ni ja tko, to oduzeti ni "ogaditi".
    Marley

Potpis
  • Droljo
    32.1k
    Nije mi jasno zašto određeni kontigent karata ne ide u slobodnu prodaju na blagajne kluba gdje se igra tekma, i onda dođe do toga da repka igra u Osijeku i dođe max.500 ljudi iz Slavonije i Baranje što mi nema smisla nikako..BBBaranja

Tak je. Žestoko su se i Riječani bunili kad na rujevici igra repka. Nitko živ iz rijeke nemre do karte. Užas. Nek si naprave nacionalni stadion u Australiji i sve tekme tam nek igraju jer ionako nemreš do karte sve da mi i u Kutini igraju...
    Ok, ja mogu al to je pederski i radije bi da nije tako.
  • BBBaranja
    5.1k

Nek navijačke skupine dobiju svoj dio kolača, oni koji prate repku također neka imaju prednost pri kupovini..ali par tisuća daj na blagajnu u grad gdje se igra tekma pa tko prvi njegova djevojka..
  • KtcGoat
    7.8k
    a stave nesto na benzinske, al sumnjam da je to veliki broj
    Slazem se s tim da bi trebalo na blagajne stadiona
  • BBBaranja
    5.1k

I to sto stave razgrabe ovi sto rade na bengi za sebe i svoje bliznje..
  • Droljo
    32.1k
    ali par tisuća daj na blagajnu u grad gdje se igra tekma pa tko prvi njegova djevojka..BBBaranja

Pa to i velim. Svejedno gdje igraju kad isti ljudi mogu do karte. Bez potrebe repka putuje po Hrvatskoj.
  • Mr Anderson
    22.4k
    Onda nacionalni stadion ima smisla.
  • Masto
    2.5k
    ako može neki rasklopni da ga se može vozit po hrvatskoj, mpt team bi mozda mogo pomoć
  • ZrnTSCHeZ
    2.3k
    Klupske navijačke skupine su dobile direktnom pogodbom karte za Crnu Goru. Uz ranija sranja u Parizu rezultat je zabrana u Češku i prazna Rujevica.

:clap:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.