• javolimtebejako
    6.3k
    E da kad smo kod golmana za koga smatrate da bi trebao prvi u ligi nacija?Agramc

Ivica Ivusic
  • Mr Anderson
    22.4k
    Pošto je Livi sad branio za Barcu, braniti će i za reprezentaciju iako ne bi bilo loše da kad su već 4 utakmice u ciklusu da priiku Panduru i Kotarskom. Općenito bi u ovim utakmicama trebao što više igrača isprobati, ionako nam tu nema imperativa rezultata osim opstanka. Za final four imamo malo šansi i ne trebamo to ni ganjati.
  • KtcGoat
    7.8k
    A oko prvog golmana je situacija i dalje jasna jasna, mene vise zanima ko ce biti prvi napadac
  • Agramc
    138
    E upravo to, Ivor pandur brani dobro u rangersima, i pošteno bi bilo priliku Dat njemu, barem protiv češke. Znam da je livi daleko najbolji kojeg imamo u reprezentaciji, al od SP branio je jednu utakmicu, dok je pandur konstantan i dobro ocijenjen
  • hardek
    13.2k
    E upravo to, Ivor pandur brani dobro u rangersima, i pošteno bi bilo priliku Dat njemu, barem protiv češkeAgramc

Češka je doslovno najbitnija utakmica u ovom ciklusu.
  • NVKOD
    14k
    Pitanje za upućenije. Možemo li sad s Bilićem vratiti se na one staze entuzijazma i "nacionalnog" praćenja reprezentacije (iako se reprezentacija uvijek pratila, ali ne više tako jednoznačno) ili mislite da je to nepovratno otišlo?

Primjera radi, baš jutros vidio gol Dudua protiv Engleza 2006. na Maksimiru... po to je čovjek na čovjeku bio, baš krcato.. zdušno navijanje. Pa onda pjevanje himne na SP-u u Njemačkoj...

Gdje je "krenulo po krivu"? Je li Dalić zgadio reprezentaciju mnogima ili je do nečeg drugog?
  • über alles
    3.2k
    Za mene osobno tesko da ce se ikad vratit,mozda kad se sva ova ljigava ekipa umirovi.
  • BlueZone
    18
    Možda će zvučat glupo, ali najveći problem su prečeste reprezentativne stanke. Naravno, velik doprinos je imala i Dalićeva "vladavina" i jahanje na valu stare slave, ali kad ljudima svakih mjesec, mjesec i pol daš reprezentaciju, a uzmeš klub s kojim ustaju i liježu, dobiješ ovo što dobiješ. Prije je reprezentativna stanka bila rezervirana za kvalifikacije i SP/Euro, a sad imaš Ligu nacija, nekoliko prijateljskih, pripremni turnir u Saudijskoj Arabiji protiv Kuvajta i Omana, kog boli krc za to
  • FrenchMontana
    1.8k
    ma danas je to sve folklor za instagram i da ljudima guzica vidi puta.

Moje je mišljenje da je pad počeo tamo negdje 2011.-2013. kad je ZDS odjedanput postao nepoželjan, a pojavio se i onaj Stevanović iz FARE-a... Tu se počeo gubiti naboj i kastracija navijača Hrvatske je uspješno odrađena.

Svakako da se ljudima malo i zgadilo kroz godine zbog politike/Uvijek vjerni ekipe/Dalića...
  • ZG plavi 01
    607
    Mislim da kad HNS stavi cijene dostupnije pravim navijacima da ce se vratiti ekipa na tu razinu. Evo dam primjer, cetveroclana obitelj iz Zagreba bi za utakmicu protiv Spanjolske na Poljudu trebala izdvojiti preko 300 eura kad bi zbrojio sve troskove samo za tu jednu vecer, puno ljudi odustane u startu kad vidi cijene
  • javolimtebejako
    6.3k
    nije da branim cijene HNSa al sad ozbiljno, tad sam bio premlad pa ne znam, je li 2006. godine bilo cetvrtoclanoj obitelji lako otic na gostovanje udaljeno 400 km?
  • ZG plavi 01
    607
    ne znam, ali se sjecam da je 2018. u ligi nacija isto protiv Spanjolske ZD bio 150 kuna, a za Crnu Goru u kvalifikacijama prosle godine je SD bio 25 eura. Znaci tad je najskuplja karta bila jeftnija od najjeftnije sad.
  • Facke
    9k
    Jedine se na domacim stadionima v Hrvatske slabe navija v zajne vreme. De god da vane igrame , v bile terem natecanju , tu je navijanje dobre. Kaj nisu v Lige Nacija v celem natecanju iste cene? Ja sam za svoju kartu v Lige Nacija dal 30 Eura za utakmicu Spanjolska - Francuska. Kaj mene osobne nije pune. Vise sam dal naprimjer za utakmicu Hrvatska - Turska na Euru 2016. Tad je karta bila nekih 80/90 Eura. Kaj mi za utakmicu na Euru nije bile previse.

Vidil da su ulaznice za tekmu protiv Spanjolske 35-65 Eura. Kaj je mene cist ok za reprezentaciju.
  • Paggini
    99k
    Išlo se svjesno na micanje "ultrasa" s tribina nakon svih tih "ekscesa", nije to slučajnost. HNS je ciljano išao u poziciju u kojoj je sada, gdje će se uvijek sve rasprodati, ultrasa nešto ili nimalo, njima dobro. Osim tog svjesnog akta da ih se makne s "Uvijek vjerni" brijom, stvari koje su oni radili u hrvatskom nogometu u zadnjih 15 - 20 godina su ogadili i HNS i reprezentaciju dobrom dijelu zemlje. Nema to veze ni s kartama, ni s cijenama, jednostavno su htjeli maknuti te koji su im ugrožavali poziciju.

Sad im je jebeno, parica kapa, rade apsolutno ništa, repkica isporučuje i sve je dobro, šta njih zaboli jel ima navijanja ili nema hahah
  • javolimtebejako
    6.3k
    jebiga poskupilo duplo ko i sve ostalo. cijene bi mozda mogle bit nesto sitno jeftinije, al znacajno jeftinije cijene su nerealne nazalost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.