• joesimunic
    716
    jebiga malo da te neko usmjeri na samorefleksiju nikad ne škodi. Uglavnom shvatio sam da mi je glup post :rofl:
  • bbzg
    245
    Tportal:

Kapetan Plavih godinama je jedna od ključnih figura momčadi u sredini terena, a zbog izravnog crvenog kartona neće biti na raspolaganju za derbi protiv Hajduka. Jedna od opcija za njegovo mjesto je novopridošli Ukrajinac Oleksandr Kravcov.
  • DrRatoljub
    1.5k

Koliko grešaka u tako kratkoj rečenici
  • NKDZ86
    9.8k
    to nakon razgovora s bbb, mijenja državljanstvo.
  • Nolifer
    15.8k
    Idealno za ovu rubriku

Pezzi o Mišićevom crvenom kartonu: Uvreda suca ili frustracija? Nije isto

https://www.index.hr/sport/clanak/pezzi-o-misicevom-crvenom-kartonu-uvreda-suca-ili-frustracija-nije-isto/2837166.aspx

Ahahahh, pa ovi su frustrirani, kolko, 20 i kusur godina, a bitno da drugima drže o tome lekcije, kakvi fritulaši, majko mila
  • Mr Anderson
    22.4k
    Jesi ti uopće pročitao što je Pezzi izjavio?

Btw. jučer je isto izjavio da Livaja nije išao u Rijeku navodno radi bolesti, a u Splitu je igrao mali nogomet.
  • Nolifer
    15.8k

Naravno, a ti?

Nije recimo svoje komentirao, kad su imali ispade. Pa sad komentira Mišića. Nije zabranjeno, ali iritira, kad krenu...
  • Mr Anderson
    22.4k

"Ako je namjerna uvreda sucu ili igraču, to je crveni karton. Tu nema razgovora. Ako je osobna frustracija, onda sudac to mora pustiti."

Rekao je sve ispravno, ključna je riječ "ako", niti on ne zna što je točno bilo. Osobna frustracija može biti radi bilo čega.
  • Nolifer
    15.8k

Da se ne kačimo, znam kaj je napisano u tekstu i kaj je rekao.
    "Više manje sve znamo"

No zanima me, druga stvar. Jel isti komentirao, ispade npr. livaje i sigura?
  • Paggini
    99k
    Jesi ti uopće pročitao što je Pezzi izjavio?Mr Anderson

Naravno da nije, lik ovdje kelji jebene članke i već valjda 10 puta je ispao glup jer nije članak ni čitao. Dvaput je stavio Vicu recimo.
  • Nolifer
    15.8k

Opet skačeš na mene. Lik, imaš ti kakvih problema sa mnom il kaj?

Ne želim izazivat sukob, ali kad si me prozvao. Red je da se javim, a tko si ti, da nekog prozivaš glupim i stalno sereš s visoka?

Da kritizirao sam i tog svetog vicu jer mi nije sjeo, kao što nije sjeo ni ovaj naslov.

Ubuduće me ili zaobiði ili prestani me ovako maltretirati.
  • Paggini
    99k
    Prestani pisat pizdarije po forumu i neće te se prozivati za te iste pizdarije. Nabavi si muda više jebote, cmoljiš na svaku primjedbu koja ti se uputi na navijačkom forumu i privatno i moderatorima i administratorima.

Otužan si stari moj, plačeš da te se maltretira jer sam ti napisao da si ispao glup jer ne čitaš članke a keljiš ih u shit of the day. Pa možda da počneš čitati članke ili tražimo previše od tebe?
  • Nolifer
    15.8k

Bar nemam potrebu vrijeðat na osobnoj razini, stari moj, pa tko je otužan i ima ispade stalno, dalo bi se komentirati
  • Mihael2305
    2.7k

a ti si i dalje moderator? Bespotrebno se prozivat i vrijeđat na javnome forumu. Ako dečko hoće nešto iznijet, nek iznese, ima slobodu govora. Opet se pretvara ovo na dječji vrtić
  • Paggini
    99k
    Ako dečko hoće nešto iznijet, nek iznese, ima slobodu govora.Mihael2305

Isto kao što i ja imam slobodu govora da mu kažem da je ispao glup hahahahah.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.