Klenx
Kujtim Shalla
rioda
FazeN
Nije zasad ni Almena ničim pokazao da zaslužuje igrati umjesto Lisice. Sve minute do sad je meni izgledao loše, da ne kažem nešto gore. Ok, nije igrao puno, ali nisam u tih 70-80 minuta vidio nijedan dobar potez — rioda
ElDorado
Orc123
Paggini
Kad ce Almena i Rodriguez dobiti barem 1/3 minuta koje je dobio Lisica onda mi mozete rec bilo sto suvislo... — Orc123
Orc123
Paggini
a tebi nek igra dalje Lisica svaku sljedecu i cekaj da proigra 2035.g. — Orc123
Mr Anderson
I onda opet izmjene.
Ne znam kako to više uopće drukčije opisati nego da on mijenja samo da bi mijenjao.
U devedeset i pet posto slučajeva nakon njegovih izmjena mi padnemo, i to ne malo nego vidljivo, jer on nema ni najmanju ideju što bi zapravo promijenio.
Nema pomaka u sustavu, nema drukčijeg zadatka, nema reakcije na ono što protivnik radi, samo se jedan umorni igrač zamijeni svježim koji dobije iste upute i s njima napravi isto ništa. Izmjene kod njega nisu alat nego ritual, imam osjećaj da bi on najrađe da postoji pravilo da nema zamjena na utakmici. — Klenx
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.