• kajjaznam
    531
    Hoha, odi što prije.
    Nije mi jasno kak su neki igrači pali u formi, sve je isto ko i lani.
    Stojke, Zajc su van forme. Nemreš mi stojke tak odigrat. Čim te lik markira tebe nema.
    Al istrin duo je koma. Čim je ušao Valinčić, svi loksini napadi išli preko njega i u 70% prolazili.
    Kratsov mjenja Stojketa??
    3 boda su unutra.
    Beljo je car
  • Olmic
    6.1k
    Tko bu nama startao na poljudu

Zajc koji je ocajan
    Stojkovic koji je jos ocajnini
    Kacavenda kojeg mozes isprovocirat kad god hoces..
  • Mathiasovi Chageri
    9.4k
    ja uopće ne pričam o našoj lošoj izvedbi nego o retardiranim hrvatskim sucima kojih mi je stvarno pun k... više.wolfgang14

Hrvatski suci su loši i to je činjenica, nisu pali s neba ove sezone i zgrozili prvoligaško pučanstvo. Svi ovi suci sude dugi niz godina istim igračima. Ništa što Mišić već nije vidio. Ako je mislio iskazati nezadovoljstvo, mogao je to u kameru MaxSporta nakon utakmice, a ne jebavanjem majke sucu ili što mu je već morao reći da dobije crveni karton.
  • hardek
    13.2k
    Tko bu nama startao na poljudu

Zajc koji je ocajan
    Stojkovic koji je jos ocajnini
    Kacavenda kojeg mozes isprovocirat kad god hoces..
    Olmic

Ja se stvarno nebi iznenadio da jack of all trades Galešić starta u vezi na školjci
  • Paggini
    98.8k
    jebavanjem majke sucu ili što mu je već morao reći da dobije crveni karton.Mathiasovi Chageri

Misliš sucima kojima se jebe mater svaku utakmicu svakih par minuta zadnjih 100 godina, ali je sad baš večeras to zaslužilo crveni za razliku od svih ostalih utakmica u povijesti lige gdje se davao možda žuti?

Krivim tu svakako Mišića, da, trebao je znati da će se danas ta velebna tradicija prekinuti
  • Masto
    2.4k
    Ma rus zajc i stojke ce startat uvjeren sam u to
  • Fan
    2.8k
    vjerojatnije rus, kača i stojke.
  • Mr Anderson
    22.4k
    Došao sad doma pa malo vrtim situacije. Prvo jebem mater ovom smradu Kolariču, lik je danas došao ovdje po zadatku, svakom ko malo kuži ovu igru je to jasno. Svaka dvojbena odluka je bila protiv nas, htio nam je poništiti čisti gol, situacije kod njihovih golova se nisu pravo ni gledale. Isključi nam kapetana da nitko ne zna zašto. Upalio se alarm jer su tovari razbijeni na Rujevici i Kolarića su poslali da sanira štetu. Na stranu loša igra Stojkovića, Lisice i još nekih, na stranu možda pogrešne izmjene, ali ovo je danas bio smišljeni masakr. Odlučili smo glumiti gospodu i ne pričati o sucima, ali možda je došlo vrijeme da počnemo glumiti huligane umjesto gospode. Tek je prva četvrtina, do kraja će nas unakaziti o akvim suđenjem.
  • Plava 9ka
    110

Slažem se, da nema Belje bi se opet mučili, ali u prijašnjim tekmama se baš moglo 100% okriviti trenera, u ovoj ne mogu 100%
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.