• Boycie
    4.4k
    Zasto nama ovaj teletabis godinama sudi po zadatku vecinu tekmi i masakrira nas konstantno... Vesovic kapetancina ga psuje par puta zuti... ovi dole mu sve po koljenu godinama skidaju nikad crveni nije dao...
  • Samo Dinamo ja volim
    58
    Ako ostane Kova pozdravimo se s Europom+ svakom igraču će padat cijena pa ćeš trebat prodat 2 igrača a ne jednog da popuniš financijsku rupu,npr Domingez i Stojke
  • Thor
    4k
    Sidjem s motora nakon voznje danas s ekipom (lepi dan) otvorim portale :scream: 3-2 :strong: ali 3 crvena jedan i Misic i visili za egal :brow: majko mila...moram reprizu pogledat
  • Sibirski plavac
    10.1k
    Nemirno pri kraju. Izdržalo se nekako
  • Plava 9ka
    110
    Ja isto mislim da Kova treba ići, al ova tekma je baš bila sabotirana od strane Kolarića. Prvi put vidim da netko dobije izravni crveni za prigovor. Ajde drugi žuti bi nekako shvatio al izravni crveni...
  • Jos-Optimus
    13.5k
    hej, nama ni crveni protiv lokomotive ne smije znaciti nista, bas nista, mi smo svemir za njih po svemu, a ne da se panicno branimo jbt
  • Dinamo-SB
    1.5k
    Dinamo u svim segmentima bolji, ne pisite gluposti. Sudac kriminalan i iskljucivo na stetu Dinama. Stojke i Zajc izvan forme. Ivanusec brusi formu,Almena sigurno nakon pauze ce isto ustimati šut.Prvi gol Lokomotive jako upitan, Kolaric daje crveni Misicu i nakon toga Dinamo prima gol te cak s igracem manje nije bio losija ekipa.
  • VolimDinamoOo
    739
    treba od Kustica trazit izuzece Ercega i Kolarica... ta dvojica monstruma zadnjih par godina sramotno sude
  • Miske
    49
    u kojem svijetu nam crveni nebi trebo znacit nista protiv lokse?
  • hardek
    13.2k
    hej, nama ni crveni protiv lokomotive ne smije znaciti nista, bas nista, mi smo svemir za njih po svemu, a ne da se panicno branimo jbtJos-Optimus

U vakumu da, u situaciji gdje je ekipa već u lošoj psihičkoj situaciji, reakcija nakon crvenog kartona je očekivana.

Da smo crveni u ovoj situaciji dobili na proljeće, Lokosi nebi šansu stvorili
  • Efes Pilsen
    17k
    Prvo nisam mogao gledat, na drugo sam stigao. Na stranu Tovaric, ali otpocetka poluvremena isti problemi, svaka povratna Lokse je nasla covjeka samog. Ja ne vidim kako Kovacevic ovo moze popravit ako se do sada nije pomaknuo milimetar..
    Tovaricu gustam u familiji trenutno, smece ogavno.
  • Plava balada
    348
    Hvala Beljo...
    Nakon gola za 3-1 zaista nisam u ikojem scenariju pomislio da ću se tresti zadnjih 15 minuta tekme.
    Na stranu sad Tovarić i te stvari, opet pojedinci konstantno loši, ali baš loši, čak i kad zanemarimo da je to ekipno ispod svake razine.
    Nikako mi se ne sviđa što se na tovare ide bez Mišketa, ali ajde, jesi ili nisi. Ionako bude uz neke bio na reprezentativnim obavezama idućih tjedana pa bude se mogao uigravati neki trojac bez njega. Nadam se da bude se Zajc konačno digao jer ove sezone je sve ono što nije bio prošle sezone.
    Klasično već DDB i Gale svijetle točke, te prije svega Ivanušec od kojeg nisam očekivao mnogo kad se vratio.
  • FelceAzzurro
    1.8k
    Pored ovog smeća na zadatku od prve minute, nema potrebe pričati uopće o igri ili bilo čemu. Nadam se kako će netko u klubu stvoriti pritisak na SUPERSPORT jebenu ligu i hns i koga već treba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.