• d-Zg
    71
    S obzirom kad je zadnji puta igrao, a da nije skupljao mrvice, čisto solidno odigrao, puno htijenja i zalaganja te svakako i 2 gola, bez obzira na renome protivnika.
    Sa sobom je donio i neko novo iskustvo iz drugih liga, tako da i to može biti pozitivna strana.

Vjerujem da će biti pojačanje.
  • CastAway1986
    6.7k
    Kad uđe u formu bit ce jedan od najboljih igrača ,uvjeren sam u to!
  • wolfgang14
    4.9k
    Kad uđe u formu bit ce jedan od najboljih igračaCastAway1986

rame uz rame s fuzyem i almenom!! Optimističan sam s novim igračima
  • Kujtim Shalla
    12k
    Korektna utakmica , iz zajebancije je prvo ljevo krilo. Još par utakmica i bude onaj stari ,ajmooo
  • Goncalo Santos
    4.7k
    Ispricavam mu se ovim putem sto sam negodovao zbog njegovog povratka.

Nasa najveca klasa na terenu, danas je morao zavrsiti utakmicu. Jos par utakmica i ove mini pripreme od 3 tjedna i moze biti uz Belju najbolji igrac lige. Najvise me odusevilo koliko je defanzivno odgovoran i kako se ne libi istrcati povratni sprint i uzeti loptu. Kad bi barem svaki povratnik dolazio s ovoliko motiva i zelje.

Svaka cast Luka, samo tako i dalje.
  • Marc
    1.4k
    Jako dobra utakmica… i naprijed i nazad i kombinatorika. Jos kad se utrenira s momcadi mogao bi biti jako dobar.
  • miro
    9.9k
    najbolji uz Belju i Kotarskog
  • Masto
    2.4k
    Mora bit prvo krilo
  • Zagi
    19.1k
    Puno igrača je i prije dolaska proglašavano klasama za ligu , klasetinama i kajtijaznam sve.
    No Ivanušec je upravo to. Dvije razine iznad.
  • Jaro
    12.7k
    Ocito je dosao motiviran. Klasu je vec dokazao prije transfera, fizicki se cini najspremniji (jbg nije bio na nasim pripremama)
  • Olmic
    6.1k
    On i Kacavenda lijepo kombinirali i mijenjali mjesta
  • miro
    9.9k
    kod njih sam jedino i vidio ona dodavanja kratka prema napriijed, malo u stranu i onda taj igrač preuzme organizaciju napada, nešto za što su ko stvoreni i Ivanušec i Kača i Stojke i Zajc i Orša
  • Noel
    25.1k
    Kotarski i Ivanušec su klasna pojačanja za 0 eura odštete. Šteta da nisu došli na početku roka uz onog papučara Peretza.
  • Thor
    4k
    Luka ide sve na bolje.
17891011Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.