• hb1
    977
    Obratite pozornost na komunikaciju i slaganje u igri između Kačavende i Ivanušeca, jako pašu jedan drugome, Ivanušec zna otići u sredinu da napuni kao osmica, ovaj ostane široko, trokuti sa MPV jako zanimljivo funkcioniraju, Ivanušec razumije igru i kao krilo i kao veznjak i tu se kombinatorika događa sama od sebe.
  • Crni86
    24.8k
    da li smo mi bolji ili je protivnik manje kvalitetan nego ta dva spomenuta?
  • DiddyGuela
    7k
    Recimo da je angazman danas na pristojnom nivou. Igra kako tako, nist novo. Steta zbog glupog gola za 2:1
  • Goncalo Santos
    4.7k
    S Kacavendom i Stojkovicem bi trebalo raditi nakon treninga na samokontroli jer su se istaknuli kao vodeci kandidati za pobrati kartone svaku utakmicu radi ponasanja.

Jos za ovo kreveljenje i cudenje na svaku sudacku odluku bi uveo kaznu od 500 eura.

Na poluvremenu ga treba ostaviti u svlacionici da ne bi crveni fasovo.
  • San Lorenzo
    24.2k
    Dobra energija i dobra prezentacija danas, Ivanušec upgrade u odnosu na sve što smo gledali na lijevom krilu, a Tabinasova prezentacija je vjerojatno nešto najbolje što smo vidjeli sa desnog beka od početka sezone.

Kolarić je štetočina, Kotarski boksa loptu, igrač Lokomotive slijeće u njega laktom.
  • Os doc do sta
    233
    najbolje da uspoređujemo onda i utakmicu protiv Bedema sa ovom. Igramo loše i gotovo
  • reziser
    8.3k
    Previse nervoze kod igraca, moramo pazit jer nas dragi sudac jedva ceka da nam uvali crvendaća….
  • hardek
    13.2k
    Ivanušec će kada se uigra biti veliko pojačanje. Problem je što mi jako malo kreiramo, lako napravimo višak (pogotovo na desnoj strani) ali često slijedi neforsirana pogreška u vidu lošeg dodavanja/primanja.

Kačavenda je bio solidan, ali ja bi ga vadio jer je živac i vrlo lako se može desiti Stojković vs Gorica situacija
  • Roky
    217
    Mogu samo rec da je sudjenje necu rec u niciju korist ocajnooo!!Molim Hns da potjera ovakvog idiota za sudca
  • Plava balada
    347
    Šteta baš za taj gol...igra nije bajna, ali sve je djelovalo sigurno do tog pogotka. Treba taj treći nekak ugurat pa da se vrati mir.
    Volio bih da Kač ostane u igri jer je trenutno po meni najbolja opcija za svoju poziciju, samo nekako pleše po ivici drugog žutog, ne znam ima li tu smirenost u glavi kad vidim to silno mahanje i zaletavanje.
  • reziser
    8.3k
    u ničiju korist? Jebe nas di stigne. Ona objašnjavanja od minute, kriterij prekršaja, žutih kartona…lose lose
  • Roky
    217
    znas zasto nikad nisam komentiro sudjenje al ovaj je ocigledni debil
  • striko
    3.9k
    Lisicu van jer nije trebao ni početi a Kačavendu zbog nervoze. Znam da sam optimističan s izmjenama prije 62.minute.
    Lisica < Almena
    Kačavenda < Zajc
  • reziser
    8.3k
    on je samo netalentiran sudac , i ociti navijač prijatelja s juga…
  • ElDorado
    15k
    Lijeva strana dobra, kombinatorna. Kača su izmlatili ko vola zato reakcije. Ali to jos uvijek ne djeluje nimalo momcadski. Vidi se klasa pojedinaca ali nema tu prave momcadske trke, otvaranja, brzine, defenzivne kompaktnosti. Sve što znamo. A igramo protiv jedne od najlosijih momcadi lige.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.