• Kruno
    1.8k
    Opet Tabinas jel realno.
  • Mr Anderson
    22.4k
    Ne znam koji kurac sad opet nekima smeta kod postave?
  • Fan
    2.8k
    Tabinas na beku, iako ne bi uopće trebao igrati za prvu ekipu Dinama, Galešić na stoperu iako bi bolje bilo da igra na beku kad je Dominguez već tu (koji je btw možda bio i najbolji protiv Hapoela), a i dobro je odigrao na beku protiv Hapoela, Radeljić ???, Kača poluozlijeđen, a imaš Rusa, Lisica ??????????
    5 totalnih nelogičnosti.
    Idemo ovo dobit kak god znamo (po mogućnosti sa 2+ razlike) i u miru otić na odmor, kako igrači i stožer, tako i mi...
  • Navijač Dinama
    13k
    imamo desnu stranu najlošiju u ligi, a ne moramo. Mikić/Galesic i Almena su puno bolji izbor od Tabinasa i još groznijeg Lisice.
  • ElDorado
    15k
    Kova je s njima na treningu on najbolje zna i vidi :)
  • Crni86
    24.8k
    Vezni red isti, a obrana cijela zamjenjena.

Ocito ne treba vezni red trcat prema kovinom vec obrana :smile: a onda ce se neki cudit opet visokim osmicama
  • fakin
    6.3k
    vjerojatno to kaj se u prvi sastav stavlja Filipinac koji igra u tekmama protiv nizeligasa i rudesa. I naravno Lisica u prvih 11.

Btw, jel itko primijetio Ivanuseca na krilu iako je predsjednik kluba izjavio da je doveden da igra osmicu?
  • Diavollo094
    333
    Fakin sve objasnio
  • Mr Anderson
    22.4k
    vjerojatno to kaj se u prvi sastav stavlja Filipinac koji igra u tekmama protiv nizeligasa i rudesa. I naravno Lisica u prvih 11.fakin

A koga da stavi ako Galešić igra stopera, Mikić je igrao jučer, a Vale je totalno van forme? Valjda može Tabinas protiv Lokse. Laku ga zamijeni ako ne bude išlo.
  • Mr Anderson
    22.4k
    Je, Almena se do sad baš pokazao puno bolji od Lisice. Prije bi onda Topića stavio.
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    Btw, jel itko primijetio Ivanuseca na krilu iako je predsjednik kluba izjavio da je doveden da igra osmicu?fakin

More li se stat s ovim sranjem vise? Pa mozda kad budemo u boljoj situaciji igrat ce osmicu a trenutno dok smo u kurcu, dok je rodriguez ozljedjen a ova dva ostala u katastrofa stanju onda igra lijevo krilo.
    Pa Galesic je doveden za stopera pa igra beka vecinom.Bakrar je doveden ko napadax pa je bio krilo.Ja ne znam jesu ljudi glupi ili se prave glupi
  • Nine9
    439
    Kao zadovoljni bodom u Europi, clean sheet i to, gradit cemo dalje na temelju toga i onda promijenis cijelu zadnju liniju hahaha. Ajmo po pobjedu
  • Niko1986
    9k
    Pobjedom od dva razlike kao prvi idemo na stanku, to je minimum za danas.
  • Carrasco
    7.3k
    Ajmo jebeno dobit, ajmo jebeno na prvo mjesto!!!
  • ShanKu
    2.4k
    zanimljivo je to, da je samo kapetan stariji od 30.. :eyes:

mlada ekipa, ajd bar malo pozitive
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.