• emilperska
    18.5k
    Bjelici su se tad ozljedili Mišić, Petković i Petar Sučić.

Zamislimo Kovu da nema Belje, Mišića i Stojkovića.

Kova bi se borio za ostanak s Rudešom, a Anderlecht bi izjednačavao Bayernove i Lyonove rekorde u Europi.
  • Efes Pilsen
    17k
    Nisam za povratak Bjelice, ali da nam treba neko tko ce vratit europski gard, treba.
  • NitkoBitan
    38.9k
    Kova bi se borio za ostanak s Rudešom, a Anderlecht bi izjednačavao Bayernove i Lyonove rekorde u Europi.emilperska

Ako Hoffenheim tako kaze...
  • badjibadara
    10.7k
    Gard općenito, ne samo europski. Karakter i vjeru u sebe i svoje mogućnosti. Izvući maksimum iz ekipe.
    Bolje je da na čelu ovaca ide lav nego da ispred lavova ide ovca
  • ElDorado
    15k
    Bjelica je to sigurno u stanju. Moramo uzeti u obzir i kontekst u koji je dosao u drugom mandatu kad su ga bušili sa svih strana i okolinu u koju bi došao sada u sređenu momcad potentnog potencijala i s podrškom sportskog sektora
  • FazeN
    8.8k
    Livaković danas upisuje prve minute za Barcu
    Kak čujem počinje na golu.
  • hardek
    13.2k
    Nevjerovatno je kako mu se otvorilo tamo. Nekad golmani čekaju cijelu sezonu i ne dočekaju ovakvu situaciju. Koliko god cijela situacija izgledala užasno ovo ljeto sa Livijem, toliko bi moglo ispasti kao win-win za sve uključene. Puno sreće Liviju danas
  • Brusa
    4.3k
    Koliko god cijela situacija izgledala užasno ovo ljeto sa Livijem, toliko bi moglo ispasti kao win-win za sve uključene.hardek

Pogotovo za nas , jel....
  • Carrasco
    7.3k
    Doktorski gol Kuleta
  • Filip Međimurje
    1.8k
    Da sad Bjelica dođe, sigurno bi i dalje bilo svakakvih rezultata, ali da mu se da minimalno godinu dana rada, mislim da bi to puno bolje posložio. Četiri jezika, gard, znanje, iskustvo… praktički sve kaj Dinamu treba. Samo da on i Boban nađu zajednički jezik, ja bih ga najrađe gledao godinama.

Sjećam se kad je u drugom mandatu izvadio Torrentea iz zamrzivača. Ovaj zabije prve seniorske golove, nakon tekme Bjelici u zagrljaj i odmah pričaju na španjolskom. Takve stvari možda djeluju nebitno, ali puno znače dok trener dopre do igrača.

Ne znam kak Kova komunicira sa strancima, jel priča hrvatski pa Bloudek prevodi ili kak to funkcionira, ali meni je to baš loše za Dinamo. Da svjetski poznata firma ima šefa koji se ne može direktno sporazumjeti s pola svojih bitnih ljudi, teško da bi to firmu prezentiralo u najboljem svjetlu.
  • San Lorenzo
    24.2k
    Glavni problem su bile po meni ozljede i katastrofalni stoperiGeneralNapoleon

+ činjenica da smo mi tad doslovno trenirali na glavnom terenu jer je on jedini bio u koliko toliko prihvatljivom izdanju, a čak je i on bio krumpirište.
  • crophantom
    7.7k
    Da sad Neno dođe, on i Zvone bi izdrzali skupa 15 dana.
    Al to je samo moje misljenje.
    Zasto ga navijaci zazivaju, to je jasno, arhitekt je najjaceg Dinama unazad ohoho godina, tu razinu jos nebumo skoro dostigli.

Al od toga je proslo 8 godina, drugaciji je Neno, drugaciji je njegov staff, drugaciji je nogomet i drugaciji je Dinamo.

Bolje ne kvariti uspomene i po drugi put.
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    Ma gluposti, pa nisu zvone i neno bjelica retardi. Sto nebi moglo skupa, zna svak svoj dio posla.
    Ma da i dalje sam protiv toga samo kazem
  • sanjinlego
    4.3k
    Koliko čujem, ne razmišlja se u tom smjeru, ali dobro, tko zna, možda se nešto promijeni.
  • tp1997
    3.4k
    Bjelica ispunjava samo jedan Bobanov uvjet, a to je da je Hrvat.

Dakle, nema šanse.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.