• wolfgang14
    4.9k
    Sve što želim je vidjeti Bjelicu u dinamu u zdravoj okolini, jedino tada ćemo znati gdje nam je plafon s njim

Znam da se neki protive reciklaži ali čovjek je zaslužio vodit dinamo kad je u klubu sve posloženo. Ni prvi ni drugi puta nije ništa skrivio pa dobio pedalu

Edit: i imam osjećaj da ako baš želimo forsirati tu konzistentnost s trenerom, ON je pravi izbor. Njega bi istrpio ako treba
  • VolimDinamoOo
    692
    vjerojatno izrazava svoje zelje na ovakav nacin
  • vjeko1701
    29.6k
    Raspravu o Bjelici sam prebacio tu, rasprave o Jakiru više nemam volje prebacivati.
  • GeneralNapoleon
    2.8k
    Dont do that. Dont give me hope.

Doslovce za zatvor ako lik stvarno samo zeli dizat prasinu :lol:
  • hardek
    13.2k
    Ja stvarno ne vidim kako se Bjelica uklapa u Bobanovu filozofiju
  • Masto
    2.4k
    mozda bude kompromisa, bjelica pristane na formaciju a boban pristane da bjelica ima veci utjecaj koji ce se igrači dovodit
  • Progressive overload
    557
    Možda su našli kompromis, 433 u HNL u Europi pragmatično. Jer je Boban možda shvatio da nema smisla gubiti koeficijent ako momčad još nije dovoljno jaka i spremna za ostvarivanje njegovih ideja. A to bi bilo super, da pokaže da Boban nije neki diktator i da je spreman na dijalog.
  • Mulec86
    543
    Bjelica valjda 90% utakmica igra u formaciji s 4 iza mislim da to i nije neki problem u toj priči.
  • Nolifer
    15.7k

Istina i nadam se da bi to onda bila treća sreća i pravi jackpot.

I plus bi trebao biti slobodniji u pronalaženju pojačanja i jedino tako bi odradio posao kako treba....

A i poklapa se sa Bobanovom filozofijom o 4 iza, jedino je nekad znao u iznimkama igrat s 3.
  • wolfgang14
    4.9k
    I Bjelica je već izjavio da bi ponovno vodio dinamo ako mu se ukaže prilika (prije 2 mj)

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.