• wolfgang14
    4.9k
    Sve što želim je vidjeti Bjelicu u dinamu u zdravoj okolini, jedino tada ćemo znati gdje nam je plafon s njim

Znam da se neki protive reciklaži ali čovjek je zaslužio vodit dinamo kad je u klubu sve posloženo. Ni prvi ni drugi puta nije ništa skrivio pa dobio pedalu

Edit: i imam osjećaj da ako baš želimo forsirati tu konzistentnost s trenerom, ON je pravi izbor. Njega bi istrpio ako treba
  • VolimDinamoOo
    692
    vjerojatno izrazava svoje zelje na ovakav nacin
  • vjeko1701
    29.6k
    Raspravu o Bjelici sam prebacio tu, rasprave o Jakiru više nemam volje prebacivati.
  • GeneralNapoleon
    2.8k
    Dont do that. Dont give me hope.

Doslovce za zatvor ako lik stvarno samo zeli dizat prasinu :lol:
  • hardek
    13.2k
    Ja stvarno ne vidim kako se Bjelica uklapa u Bobanovu filozofiju
  • Masto
    2.4k
    mozda bude kompromisa, bjelica pristane na formaciju a boban pristane da bjelica ima veci utjecaj koji ce se igrači dovodit
  • Progressive overload
    557
    Možda su našli kompromis, 433 u HNL u Europi pragmatično. Jer je Boban možda shvatio da nema smisla gubiti koeficijent ako momčad još nije dovoljno jaka i spremna za ostvarivanje njegovih ideja. A to bi bilo super, da pokaže da Boban nije neki diktator i da je spreman na dijalog.
  • Mulec86
    543
    Bjelica valjda 90% utakmica igra u formaciji s 4 iza mislim da to i nije neki problem u toj priči.
  • Nolifer
    15.7k

Istina i nadam se da bi to onda bila treća sreća i pravi jackpot.

I plus bi trebao biti slobodniji u pronalaženju pojačanja i jedino tako bi odradio posao kako treba....

A i poklapa se sa Bobanovom filozofijom o 4 iza, jedino je nekad znao u iznimkama igrat s 3.
  • wolfgang14
    4.9k
    I Bjelica je već izjavio da bi ponovno vodio dinamo ako mu se ukaže prilika (prije 2 mj)

• emilperska
    18.5k
    Prvi put mu u vjv povijesno najjacem Dinamu kojeg je uvelike on složio, kajlu srede vjv Antolić i Zoran Mamić koji su ga je počeli rušiti još i prije famozne korone. Moje misljenje je da su tu Zdravka Mamića samo nafukali da odradi final touch razjebavanja, ali Bjeličina demontaža je krenula još prosincu 2019. ako se krenu iščitavat članci režimskih novinara (1 je i danas režimski.. D.O. pozdravlja te Neno, da li si i dalje blokiran na wappu?) 4 mjeseca prije raskida..

Drugi put mu je još prljavije kajlu smjestio tzv. sportski direktor na isto nekorektan i prljav način maltene na Staru godinu.

Ukratko, razlozi za:

1. U kontekstu balansiranja momcadi stranca, domacih, senatora, juniora on je isto jako dobar izbor. Čovjek priča 4 jezika, zna sve što treba znat o tome što nosi klupa Dinama.

2. U kontekstu da ima nezavršenog posla, isto je idealan jer ni u najgorim snovima vjv nije zamisljao onakav kraj oba mandata.

3. U kontekstu neke taktičke pragmatičnosti, isto je idealan od dostupnih opcija.

Ono što njemu želim je da u stabilnom Dinamu dobije kontinuitet. To se poklapa s točkom 1.

Razlozi zašto sam skeptičan:

1. Ono zašto smatram da se to nikada nece desiti je to što je Bjelica sve suprotno od Kove i ako je Kova bio Bobanov prototip što želi od trenera u svom mandatu, Bjelica se baš nikako ne uklapa u to.

2. Bjelica je zajeban karakter. Često i inatljiv i suradnja njega i još zajebanijeg i luđeg i često nepredvidivog Bobana koji ne jebe nikog osim Capellasa mi je nerealna i mislim da je ovo sve baš patka.

Obično bi rekao da treci povratak nikad ne ispadne dobro, često ni drugi. Ali ovdje je specifična situacija budući da su oba odlaska bila radi nenogometnih situacija gdje je na neki način iskorišten i odbačen.

Vidjeti njega i Bobana skupa, to bilo ono što smo od početka htjeli.. (ne nužno Bjelica ali dokazan trener s gardom i znanjem i Boban kao alfa i omega..)

Kako god, mislim da se radi o patki..
  • emilperska
    18.5k
    Inače ne čitam Reddit (nemam account, nick emilperska tamo i na indexu nisam ja), ali izletila mi je ova tema.

Ugl prije 4 dana su počeli na Redditu pričati o fenomenu Dinama i Bjelice i zašto 8 godina od pocetka prvog mandata, >50% navijača i dalje zaziva njega ..

Navijači ne zazivaju Vahu, Jurčića, Mamića, Bišćana, Jovičevića, Krznara, Kopića pa ni Antu Čačića i Jakira približno u toj mjeri kao što stalno zazivaju Bjelicu.

Čovjek je fenomen u tom dijelu. Mislim da narod osjeti da smo imali nešto s njim, a da ga je uprava 2 puta sjebala..

https://www.reddit.com/r/dinamo/comments/1wh1eom/zbog_%C4%8Dega_su_navija%C4%8Di_opsjednuti_nenadom_bjelicom/
  • ElDorado
    15k
    Ja stvarno ne razumijem vise tu raspravu oko sustava. To s trojicom iza odnosi se doslovce na mozda tri (3) utakmice godisnje u europskim natjecanjima. I oko toga sad treba napisati romane.
    Inače u takvom smo kurcu da bi mogao povjerovati i u povratak Bjelice. Ove stolice mozda su ipak samo neko nostalgicno prisjecanje.
  • Markelo
    4k
    Bjelica se u drugom mandatu dosta mučio u Hnl-u. Dobili smo 4 komada od Osijeka, izgubili od Hajduka, Lokomotive, remi sa Belupom. Loši su to rezultati u prvenstvu. Kad je on tada dobio otkaz, ne sjećam se da su ljudi nešto puno pizdjeli. No, nitko tad nije imao na umu da će onaj "specijalac" dovest Cannavara na njegovo mjesto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.