• fakin
    6.3k
    Na Areni 3 imate prijenos sutra

2009. je jedno 6 prekida bilo:

• NKDZ86
    9.7k
    Izvan stadiona policija moze imat kontrolu, ali unutar teško da se spriječi uletavanje ili slično. Velike su tenzije, u povijesti ima mrtvih u sukobima s obje strane, tako da nije ovo samo derbi.
  • KtcGoat
    7.7k
    Bayern se voli izivljavat, zabili su i osmi, ali je ponisten zbog zaleđa
  • fakin
    6.3k
    Policija preventivno privela nekoliko navijaca West Hama dan prije utakmice
  • NerminB
    1.9k
    Samo i bayern igra sa svakakvom buranijom u ovoj bundesligi. Gledam peti gol i saibarija, prolazi ko cunjeve ove unionove.
  • fakin
    6.3k
    Ovaj vikend pun velikih gradskih derbija.

Millwall - West Ham
    Zrinjski - Velež
    Atletico Madrid - Real Madrid
    Celtic - Rangers
  • Masto
    2.4k
    dinamo lokomotiva
  • NerminB
    1.9k
    Za koga smo danas braco irons il lions :grin:
  • Navijač Dinama
    13k
    Naprijed plavi lavovi. :grin:
  • din
    1.4k
    The Den danas, Maksimir sutra!

IMG-20260919-WA0008.jpg
  • NerminB
    1.9k
    kakva je situacija na tribinama? Cini mi se da je veci zar bio sinoc na zeljo celik :grin:
  • Navijač Dinama
    13k
    Milwall 1-0. Zasluženo.
  • jedan u nizu
    19.6k
    Koliko je umjetno napuhana atmosfera kao jedan od najopasnijih derbija nakon xy godina, dokazuje koliko su gostujuci navijaci odijeljeni od domacih.

Jedan red redara i to je to.

Ne znam kako svi briju na taj derbi i na navijace njihove. Mislim, znam, najvise zbgo GSH filma, ali recimo nas derbi sa tovarima je 100x nabrijaniji i ''opasniji''.

Zamislite da mi dodemo na Poljud, ili oni na Maksimir, i da nema ograde, nema kaveza, nema mreze, a izmedu nas i njih je red zastitara samo.
    Mi imamo policijsku pratnju od autoputa, zatvorene i osigurane benzinske. Stotinu marica i policijskih auta, sa stotinama interventnih policajaca.
    Da bi dosli 3 sata prije, bili u kavezu, okruzeni mrezama i redovima kornjaca.
    Da bi tek 2 sata nakon tekme mogli izaci, i opet pod pratnjom policije izasli iz grada, prosli pored vise zatvorenih benzinskih postaja.
    Uz dodatak nekih dogovorenih tucnjava i pokusaja tucnjava izmedu ultrasa.

Ali da, ovaj Milwall - West Ham derbi je stvarno napravio opsadno stanje u Londonu, ne znam kako igraci mogu igrati u ovako opasnoj atmosferi :roll: :roll:

Uostalom navijaci dijele jedan veliki grad.
    Mogu se posibati kad god hoce, a ne cekati 20 godina da im klubovi igraju jedan protiv drugog.

Engleska navijacka scena danas je jako jako smijesna.
    Nemojte padati na instagram brije o derbijima i atmosferama.
  • dzis
    1.7k
    Da, totalno isforsirano. Engleza nema na mapi vise sto se navijaca tice. Kraj price
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.