• Droljo
    32k
    Zec je još u šumi...
  • Thor
    4k
    Slazem se
  • NKDZ86
    9.7k
    a arber u avionu...
  • Krizy
    76.5k

I dalje tanko za krilo sa 120 utakmica.
    Nevjerojatno je da ćemo ga uvaliti za taj novac jer je jedan od lošijih igrača koji su skupili preko 100 nastupa za Dinamo.
  • Masto
    2.4k
    los sam zadnja dva dana jos da ne dode do transfera ne znam sta bih od muke
  • über alles
    3.2k
    Ufff ako je istina ,nije lose,fakat je posto kriminal i nema naznake da ce ic na bolje.
  • don
    21.9k
    jedan od rijetkih igrača koji je toliko godina u Dinamu a da nikada nije pokazao nezadovoljstvo dok je bio na klupi.

zahvalan igrač iz Slaven Belupa koji je dosta toga donia Dinamu. Sritno Arbere!
  • Zvonkec
    677
    Prošle godine nas je doslovno nosio prvu polusezonu, i da ga se tu zimu prodalo možda bi se dobilo koju milju više. Od zimskih priprema povratak na tvorničke postavke. Jedan od četvorke koji su bili zaključani u prvih 11 ovu sezonu,a da to igrama ničim nije zaslužio. Tak da pozdravljam prodaju makar je za kikiriki, fala hoxha za gol iz dubrave rijeci, za trud i zalaganje koje uglavnom nije bilo upitno, ali osim prošle prve polusezone, ostalo je premalo za prvo krilo u dinamu
  • Brusa
    4.3k
    Šteta što odlazi, prestati će tradicija Zone pisanja krivo njegovog prezimena ....

Zato, za zadnji put: hvala na svemu Hodžxa i sve najbolje dalje!
  • vlatkomarkovic
    4.1k
    Hvala Arbere na svemu i puno sreće dalje :heart:
  • Mlađi referent
    16.2k
    29 G/A

Od toga valjda 50% u velikim trenucima. :sweat:

Hajduk 2x, Betis, Rijeka “za titulu”, Rijeka prošle godine u onoj krizi, PAOK, finale kupa, Viking, FCSB, Fener…

S obzirom na cijenu i očekivanja, dao je dovoljno. Hvala!
  • Mathiasovi Chageri
    9.3k
    Malo tko me toliko živcirao kao Arber, par puta sam bio na korak da se bacim s tribine od muke kad sam ga gledao, glava uvijek dolje, nikad nije vidio suigrače u boljoj poziciji, uvijek je tražio udarac, na dribiling je mogao proći svake prijestupne.

Sretno albanski Ronaldo, uvijek se činio kao ratnik kluba, nikad nezadovoljan, barem javno, hvala za onih par mjeseci prošle jeseni.
  • CerealKiller
    912
    Kad je došao nitko nije imao velika očekivanja i sve u svemu bio je više nego solidan. Doveli smo ga za milju i na kraju ćemo i zaraditi na njemu. Imao je dosta dobrih trenutaka ali meni će onaj gol na Poljudu najviše ostati u sjećanju. Hvala Arbere i sretno
  • Zagi
    19.1k
    Sretno Arber! Zelja i volja je bila uvijek prisutna no nije to to.
  • prefontaine
    11k
    Hvala i dovixhenja!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention