• Blueshadow86
    5.7k
    Šta reći… Ako je istina, drago mi je što odlazi, samo mi je krivo što nije otišao prije godinu dana kada je bio na vrhuncu, možda smo mogli dobiti i više za njega.
    U svakom slučaju, 3 milijuna koja se spominju je lijep novac kad se sve zbroji i oduzme.

Hvala na nekim bitnim i lijepim golovima. Ne pamtim niti jednu mrlju nego je uvijek bio korektan.

Sretno!
  • ElDorado
    15k
    Gol na Rujevici. I to je to.
  • Jurki
    27.8k
    Hvala AirAlbania na nekim fakat spektakularnim golovima i bitnim.

Po meni zadnji dobar tajming za prodaju.. zaradili fin novac i tjt.

Sretno Hoxha.
  • Kermit
    1k
    Hvala Arber i sretno dalje!
  • hb1
    957
    Igrati u četiri vezane sezone u Dinamu sigurno nije mala stvar, iskreno ne sjećam se trenutka kada je bila upitna volja i htijenje, na tome mu hvala i sve najbolje dalje u karijeri.

Što se tiče ukupne moći, ipak mislim da je njegov limit nešto manji od neke razine krila koju bi Dinamo trebao imati i tražiti.
  • Mr Anderson
    22.3k
    Imao je svjetlih trenutaka, dosta bitnih golova je zabio, imao je i loših faza. Očito je već neko vrijeme u silaznoj putanji. Ako je istina da dobivamo 2,5 - 3 milje, onda je to OK obzirom na uloženo i isporučeno, makar je bilo priča da su prije ponude išle i do 5 milja.
    Ako stvarno ide, sretno dalje.
  • vjeko1701
    29.5k
    Mogu ti samo reći, da je došla ponuda od 5M, na rukama bi ga nosili tamo.
  • Krizy
    76.5k
    117 utakmica
    14 golova
    15 asistencija

Gol protiv Rijeke i asistencija protiv Betisa su jedine dvije baš bitne utakmice koje je odlučio i to je to.

Svaka čast na trudu i želji, ali nije igrač za Dinamo.
    Sve najbolje u nastavku karijere.
  • jp23
    4.7k
    Nažalost mi se čini da je ta famozna ponuda Widzewa bila patka, barem tijekom ljeta, jer kaže frend iz Poljske da je samo od nas čuo za to, da nijedan od njihovih insidera/novinara to nije niti spomenuo. Doduše od ljetos je krenuo Widzew sa malo "suzdržanijim" transferima
  • mosad
    3k
    Ajmo skupit pare na forumu i uplatit mu avionsku kartu
  • Goncalo Santos
    4.6k
    "A evo sada lopte prema Arberu Hoxhi, Hoxha, Hoxha, Hoxha ide na lijevu, Hoxhaaaaaaaaaaa! 2:1"

Jedan od onih golova koji se pamti cijeli zivot, trenutak zbog kojeg ce mi Arber uvijek ostati vecinom u lijepom sjecanju. Hvala na svim cudesnim golovima, pogotovo na onima koje je zabijao proslu jesen kad nam je drzao glavu iznad vode.

Cesto nas je nervirao i kidao zivce, ali nastojat cu sjecati se vise ovih lijepih trenutaka. Pamtim samo sretne dane...

Ako je istina da odlazi, dragi Arbere, hvala na svemu i sretno u novom klubu!
  • Noel
    25k
    Ode Jakirova raketa.
  • Kaiser
    362
    jednosmjernu za u svemir
  • CastAway1986
    6.6k
    Najvise se pamte golovi Rijeci ,Hajduku i asist protiv Betisa .Hvala na svemu i sretno dalje !
  • Carrasco
    7.3k
    a nije bitan onaj gol Rijeci iskosa i gol Hajduku prošle godine kad smo bili u teškom kurcu kao sad, a i onih par partija koje je sam rijesavao prošle godine, tko zna kako bi sezona završila da nas on nije izvlačio u tim situacijama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet