• Maximo
    1k
    Stvarno su nam birna tri boda iz ove tekme protiv Hapoela, hoću reć jel su svakako moguća za uzet, ali mi to dočekujemo u užasnoj formi...
  • fakin
    6.2k
    Finala europske lige:

2027. - Frankfurt
    2028. - Bukurešt
    2029. - Beograd
  • Thor
    4k
    Idemo u Beoograd :naughty:
  • Droljo
    32k
    Teško iz lige prvaka..
  • Thor
    4k
    steta :snicker:
  • Navijač Dinama
    13k
    Omonia prošle sezone ispala od Rijeke, sad pobjedili kući Celtu koja je nas školovala, takoder prosle sezone.
  • GeneralNapoleon
    2.8k

Inace tesko za prognozirat. Samo po protivnicima bih rekao negdje 9-11 bodova realno.
    Uzimajuci u obzir kako izgledamo pod Kovom u Europi ne bih me cudilo ni da budemo na 3-6.
    GeneralNapoleon

Jos sam i puno rekao.
  • DrRatoljub
    1.5k

Nakon ove prezentacije ni ne cudi. Ovi su nas izdominirali kao da su Real.
  • NKDZ86
    9.7k
    Omonia Nicosia pobijedila Celtu Vigo. Vrijedi joj momčad 20 mil e. Pametnome dosta.
  • Krizy
    76.5k
    OFI Crete - Hoffenheim 2:0
    Četiri nova igrača u prvih 11 grčke momčadi.
    Dva odigrala po 70 minuta, a dva po 80 minuta.

Omonia - Celta Vigo 1:0
    Četiri nova igrača u prvih 11 grčke momčadi i još tri nova igrača koja su ušla s klupe.
  • d-Zg
    67
    Gledam Juventus (1) : NEC (0), prvo poluvrijeme.
    Juventus sretno i spretno dao gol zbog pogreške golmana kod izletavanja vam 16m, ali Juventus ne dominira kako bi prema renomeu trebalo izgledati na papiru (bez obzira na vodstvo).
    Zericu je bolji od NEC-a, ali NEC ima svoje prilike i kao jedan od dinamovih protivnika, biti će čupavo.

I taman kad htio završiti post, Alajbegović povisio na 2:0, zabio s vrha 16m, a Nejašmić bespomoćno gledao kako ovaj puca i pogađa.

No, kako rekoh, biti će čupavo igrati s njima u ovakvom stanju kakvom je trenutno dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.