• ElDorado
    14.9k
    Jebote nikad Kordu nisam čuo da ovako nešto radikalno kaže. Obično je više ciničan a ne izravan
  • mlinchica
    7.4k
    je, je, lijepit ćemo pamflete tovara i njihovih podcasta po klubu. Vodit ćemo se njihovim savjetima i izjavama.
    Toliko ste u klincu da ne vidite niš loše u tome da tu lijepite njihove izjave kao nekaj kaj bi nas tu na forumu trebalo osvijestit ili kaj? Ne vidimo svi kaj se događa, pa ćemo malo pojačati s tovarskim sprdanjima, da bi kaj? Osjećali se više u pravu?
    Neku mjeru bi valjda svi trebali imat.

Ono kad tovar vise vrednuje Dinamo nego ti koji radis u njemu.KtcGoat
    Tovar ne vrednuje, tovar se sprda, a vi mu (njima) dajete prostora i na našem forumu.

Skockajte se više svi skupa.
    I oni u klubu i vi svi ovdje.

Sorry obojici, niš osobno, samo frustracija, isto kao i kod vas.
  • crophantom
    7.7k
    tovar gore il dole, sam to nebi bolje izgovorio.
    Sory, jucer sam nakon tekme bio u kurcu, ali nakon izjava sam kompletno popizdio, veca sramota od igre.
  • mlinchica
    7.4k
    tovar uvijek dole.
    Pogotovo u ovakvim situacijama nam ne trebaju oni kao neki uzoriti primjeri.
    Nek odj… od našeg kluba (i foruma, kaj se mene tiče).
  • Danko
    3.5k

Korda izašao iz ormara
    Nemreš bit tolko ljut i tolko psovati zbog jučerašnje utakmice ak nisi dinamovac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.