• ElDorado
    14.9k
    Jebote nikad Kordu nisam čuo da ovako nešto radikalno kaže. Obično je više ciničan a ne izravan
  • mlinchica
    7.4k
    je, je, lijepit ćemo pamflete tovara i njihovih podcasta po klubu. Vodit ćemo se njihovim savjetima i izjavama.
    Toliko ste u klincu da ne vidite niš loše u tome da tu lijepite njihove izjave kao nekaj kaj bi nas tu na forumu trebalo osvijestit ili kaj? Ne vidimo svi kaj se događa, pa ćemo malo pojačati s tovarskim sprdanjima, da bi kaj? Osjećali se više u pravu?
    Neku mjeru bi valjda svi trebali imat.

Ono kad tovar vise vrednuje Dinamo nego ti koji radis u njemu.KtcGoat
    Tovar ne vrednuje, tovar se sprda, a vi mu (njima) dajete prostora i na našem forumu.

Skockajte se više svi skupa.
    I oni u klubu i vi svi ovdje.

Sorry obojici, niš osobno, samo frustracija, isto kao i kod vas.
  • crophantom
    7.7k
    tovar gore il dole, sam to nebi bolje izgovorio.
    Sory, jucer sam nakon tekme bio u kurcu, ali nakon izjava sam kompletno popizdio, veca sramota od igre.
  • mlinchica
    7.4k
    tovar uvijek dole.
    Pogotovo u ovakvim situacijama nam ne trebaju oni kao neki uzoriti primjeri.
    Nek odj… od našeg kluba (i foruma, kaj se mene tiče).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.