• flexXy
    3.4k
    Nebi nam pomogao Guardiola sa ovim rosterom
  • tp1997
    3.4k
    Ako se nešto ubrzo ne promijeni, pri čemu ponajprije mislim da odlazak ovog šarlatana s klupe, mi u kontekstu HNL-a trebamo biti sretni što tovari igraju Europu, pa nemaju privilegiju da se fokusiraju samo na domaće prvenstvo kad se nama u kratkom periodu uz njih i Rijeku zaredaju Anderlecht i NEC.

Smijemo im se zbog Rakowa, ali tko nakon ovakve naše igre (opet) može pouzdano reći da bismo mi taj Rakow prošli? Ili da bismo zabili gol, s obzirom da je vjerojatnije da bi stručnjak Kova mudro primijetio kako su oni ipak bili drugi u ligaškoj fazi KL prošle godine i kako ti ne daju puno igrati, pa bi parkirao bus.

Tovari su teški prosjek, ali mi sve više ličimo na onu sezonu kad je Rijeka s velebnih 65 bodova uzela naslov. A tovari za razliku od Rijeke dobiju i više nego dovoljno poguranaca kad im zatreba.

Tako da, dok je Kovačević na klupi, neka njih u Europi.
  • plavidecko
    22
    Ovaj roster je dovoljno kvalitetan da bez nekog pre velikog napora osvoji HNL. Također je i dovoljno dobar za proći i grupnu fazu EL no za to ipak trebamo sposobnog trenera
  • Jos-Optimus
    13.5k
    Meni je Orša jučer bio dobar, nije imao s kim igrati. Bio je motiviran, pokušavao je, ali nismo bili ni pozicijski blizu nešto odigrati. Svaki pas koji bi ga trebao naći u prostoru je bio promašen za par metara.

Krvacov je u par minuta pokazao da treba biti prvotimac, to se vidi
  • hardek
    13.2k
    Krvacov je u par minuta pokazao da treba biti prvotimac, to se vidiJos-Optimus

Odluka da uđe Zajc nakon što se Kačavenda ozljedio je baš loša. Zajca si svjesno ostavio na klupi jer nogama ne može pratiti, nije ni Kravtsov neki brzanac ali je barem jači u duelu i daje ti skok igru i druge lopte. Ali eto Kravtsov je "tek stigao"
  • Brusa
    4.3k
    Svaki pas koji bi ga trebao naći u prostoru je bio promašen za par metara.Jos-Optimus

Da je imao pored sebe Petka umjesto Hohxce 2 gola bi zabijo bar.
  • Mr Anderson
    22.3k
    Jučer Orša nekoliko puta utrčava u prostor i nitko ga ne ispoštuje. Prvi Hoxha, a onda i drugi. Krenemo s tri niska brza naprijed i niti jedan točan pas u dubinu nismo odigrali.
  • mlinchica
    7.4k
    S obzirom na broj srčeka koje dobivaju, ova lista (nevjerojatno!) pripada izgleda ovdje.

Lista jako loših forica na forumu (nisu citati):
    - jel se šef opet spustio u svlačionicu, kao i svaki tjedan? Hihi hehe
    - Boban gledao utakmicu ili se vozi tramvajem ili jede u Bobana ili (dodaj proizvoljno lokaciju koja je hihi smiješna) Haha
    - dok Dinamo tone, Boban je na sky it, druka za svog Milana hihi Haha
    - frfljavi Kova hihi Haha
    - dobri čovjek Kova hihi Haha
    - bilo kaj kaj degradira govor, izgled i podrijetlo Kove hihi Haha

fucking 433 fore :scream:
  • d-Zg
    69
    Da, meni isto nikako nije jasno zašto nije Kravcova ubacio umjesto Zajca, jer je svima vidljivo da nije to Zajc od prošle sezone (drugi dio), a rus je čvršći, željan igre i dokazivanja, a ovako ako bude igrao na kapaljku, neće njegova forma uzlazno, nego silazno... iako... o formi općenito bi se dalo pričati i diskutirati mjesecima, kao što se i vidi ovdje na zoni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet