• Frizura Robija M
    1k
    Meni se čini da se njega priprema za iduću sezonu i da će se Kovu štititi koliko ide samo da se ne bi Leku potrošilo ovako kao hitna zamjena na brzinu. Možda najranije na polusezoni uleti ili tokom polusezone ako bude voda do grla pa se neće njega moći kriviti za krajnji rezultat.

Logika je vjerojatno da bude netko iz kuće, tko je prošao par sezona s mladima i iste/neke može povući sa sobom u seniore i na tome graditi dalje.

Stranac očito nije opcija, domaći treneri uglavnom nedostojni, ostali ili podgrijavanje stare juhe ili muzu klub s velikim očekivanim primanjima/otpremninama.
  • GeneralNapoleon
    2.8k
    Od domacih opcija vidim ravno tri imena koja bi bila prihvatljiva i kolko tolko realna da bi htjeli uopce doc:
    1. Jovicevic
    2. Bjelica
    3. Biscan

S obzirom da je Biscan trenutno angaziran, iako me ne bi cudilo da bi ga se moglo izvuc od tamo, ostaju samo ova druga dvojica koja su svakako slobodna (jos). A ako se vec zeli domaci trener onda mi nije jasno zasto jedan od njih dvojice vec nije tu jer su obojica miljama ispred Kovacevica.

Ne znam kaj je Jovicevic recimo napravio da imas dojam da ga se nema ni u mislima. Pa ipak je vodio Shaktar i Ludogorets, sto je za Kovu znanstvena fantastika.

Sto se stranaca tice nemam puno za rec. Ako su uopce opcija onda bi po meni najbolje bilo da bude spanjolac, portugalac il svabo. Ali ne pratim dovoljno strane trenere da bi mogao predlozit beko konkretno ime.
  • prefontaine
    11k
    Šteta što Danijel Pranjić ode u menadžere...
    Nakon niza Omonia Psevda - Dubrava Tim Kabel - Trnje - Sloboda Tuzla - PO Achyronas-Onisilos - GOŠK Gabela, Dinamo bi bio logičan put.
  • CastAway1986
    6.6k
    Gdje je i kad rečeno da strani trener ne dolazi u obzir ?
    Već sam ga spominjao , Julio Velazquez iz Levskog koji je prekinuo dominaciju Ludogoretsa u Bugarskoj je jako dobar trener s brdo iskustva ,uostalom trenirao Villareal ,Alaves ,Udinese ,Fortunu Sittard , Maritimo ,Betis ..Problem je sto je pod ugovorom a mi ne stojimo bajno financijski
  • Jurki
    27.7k
    nadam se da se zajebavas.
    Ak cemo gledati na putovnicu kod izbora trenera, onda najbolje da rasprodamo momcad i krenemo igrat s klincima.. bar cemo nekaj love usparati jer s domacim "strucnjacima" rezultate necemo vidjeti.
    Ako Boban forsira neko domace trenersko ime.. a nema ih.. onda nek se i on pokupi skupa s Kovacevicem.

Bjelica - zar je potrebno opet pisati o njemu i stozeru?
    Jovicevic - ne znam kaj bi mislil opce.
    Biscan - jel treba opet prolaziti torturu koju smo prosli? Ispuhana momcad, losa fizicka priprema itd? Mozda 5 deka bolji trener nego Kovacevic.. u globalu se nis nebi promijenilo. Slabo koristi klupu.. itd itd.
  • Zg123
    4.7k
    Jovicevic je po meni jedino realno rijesenje cak iako se radi o reciklazi, ipak su ga tada ubacili u vatru u pogresnom trenutku, prozvakali i ispljunuli samo da bi daltonu mladjem dali ekipu u ruke. On je nakon te epizode postepeno gradio trenersku karijeru, vodio je klubove slicnog renomea kao Dinamo, igrao i LP i EL, domaci je i igra napadacki nogomet i ono sto sam cuo da je izuzetno dobar psiholog i motivator
  • crophantom
    7.7k
    Mana Jovičevića je što koliko vidim nigdje nije dogurao do 50 vođenih utakmica, ako me TM ne laže.
  • kariola86
    299
    Bojim se da ćemo gledati istu sezonu kao i prošle godine. Bit ćemo prvaci jer jednostavno imamo kvalitetu u igračima, a u Europi ćemo skupiti svojih 9–13 bodova i onda ispasti čim naletimo na nekog tko je tu negdje s nama ili je malo bolji.

Mislim da Boban vidi sve te probleme, nije on glup. Samo nije tip koji će smijeniti Kovačevića ako nema nekoga za koga stvarno misli da je bolji. I zato, nažalost, ovu situaciju trpi, baš kao i prošle godine.

Najgore od svega je što mi sportski ne napredujemo. Igrači nam nazaduju i samim time gube na vrijednosti.

I sam se trenutno lomim oko svega toga, ni meni nitko ne pada na pamet za koga bih rekao: to je TAJ trener za Dinamo. Mislim da imamo 2–3 potencijalna trenera za budućnost (Badelj, Leko, Čorluka), ali trenutno još nisu spremni za tu ulogu.

Ali svejedno se što prije nešto mora promijeniti i Kovačević mora otići. U suprotnom se bojim da bi klub dugoročno mogao napraviti ozbiljnu štetu sam sebi.

Mora se naći neko srednjoročno rješenje s kojim ćemo bez neke drame uzeti prvenstvo, a u Europi izgledati kao ozbiljan i respektabilan klub. I to ne samo na terenu nego i izvan njega (pressice itd).
  • Zg123
    4.7k
    ali npr nigdje nije dobio otkaz osim u Lodzu, svugdje je dogurao do kraja sezone i onda otisao ili zbog osobnih razloga ili zbog isteka ugovora
  • Jimmy Đomlija
    49
    Da parafraziram gospodina Churchilla - Najčvršći argument protiv demokracije je čitanje postova prosječnog dinamovog navijača na Zoni
  • joesimunic
    683
    Dosad najveći uspijeh Kovačevića što je ovoliko uspio ujedinit zonu u pljuvačini protiv njega onda stvarno možeš mislit dokle je došlo.
  • Praskaton
    6.2k
    Mislim da Boban vidi sve te probleme, nije on glup. Samo nije tip koji će smijeniti Kovačevića ako nema nekoga za koga stvarno misli da je bolji. I zato, nažalost, ovu situaciju trpi, baš kao i prošle godine.kariola86

Aha vidio je sve već prošle godine i preko godinu dana nije našao čovjeka koji je bolji od bivseg trenera Slaven Belupa.
    Pa se eto jadni patimo jer bolje od ovoga ne može.
    Ništa čudno za narod koji glasa za iste stranke iz godine u godinu jer bolje ne može.
  • Frizura Robija M
    1k
    nije ovo moje kako bi ja htio nego kako mi se trenutno čini u kojem pravcu sve ide, što ne znači da se slažem s time. Naravno nit imam ikakvu insajdersku nit tvrdim da će tako bit.
  • bazooka93
    330
    i dobiti svoju zasebnu temu i srusiti rekord o broju stranica o njemu.
    Mislim da bi ga Boban smijenio vec da ima spremnu zamjenu ovako Lokomotivu i nadati se sok terapiji i dizanju forme za vrijeme reprezentativne stanke.
    Pod zamjenu mislim na znatno boljeg trenera koji moze napraviti iskorak u Europi i koji se dokazao vani.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.