• Olmic
    6.1k
    ali ljudi ja mislim da imamo većih problema osim samog KovačevićaKvasina

Igraci nisu napredovali 1mm, igra se unazadila, 0 mehanizma, zadovoljni smo bodom bez upucenog udarca..

Kovacevic je glavni problem
  • Crni86
    24.7k
    dobio tek kad je Ljubičić TRAŽIO da ode.FazeN

Ni tad. Tek ozlijedom benaccera je stojke uso nazad u prvih 11.
  • ElDorado
    14.9k
    Opet ću napisati: baš me briga tko je trenutni trener, kako se zove, jer zna engleski ili ne, kakav mu je karakter.
    Momčad i igra su u potpunom rasulu, igraju stalno isti i isti, pomaka u kvaliteti elemenata igre nema nikakvih. Fizička sprema je očito debelo ispod potrebne razine.
    Npr. jučer 15-20 min defenzivno igramo 4-2-4 s nekim više-manje poluuspješnim presingom, da bi se onda do kraja poluvremena povukli u neki 4-4-2 srednji blok, a u drugom poluvremenu u potpuno niski blok gdje nas je u 16m znalo biti 6. Pa dobro jel to igrači sami rade?!
    Stalno se priča o nekoj psihologiji, stanju igrača, momčadi, a kaj ćemo s taktičkim postavkama i uigranim mehanizmima?! To malo tko spominje da od toga nema ničega ni u tragovima. To što igrači stalno pričaju na terenu, mašu rukama, raspravljaju dovoljan je dokaz da zapravo uopće ne znaju šta rade.
    Npr jučer u jednom trenutku stojimo pri centru i Stojke odluči ići u presing i mahne rukom kao "dečki idemo". Čista improvizacija, ne prepaznaju se okidači u kojima momčad treba reagirati na određeni način.
    Strava i užas. A sve te priče tko kome jamu kopa, tko je čiji prijatelj, tko koga buši zašto, sve su to bezvezna naklapanja. Kvaliteta trenažnog procesa i znanja su u debelom kurcu. Haug.
  • Facke
    8.9k

Glavni krivec za ovakvu igru je trener. On je glavni, on je sef a ekipa mu igra za kurac. Bit dobruga prijateljstva je da navek velis istinu svojemu prijatelju. Nema tu onda "ali mislim". Nek velis kak je. Zgubil si momcad, ne pratiju te igraci, ekipa ti uzasne lose igra.

Ali ali Viking, ali viroza, ali tek smo godinu dana zajedno ali ali ali. Vise nemrem cujti ali. Kaj bi onda trener Osijeka trebal reci? Poglec male kak su mu rasprodali momcad a kak mu ekipa igra. Tu vidis da momcad i trener funkcioneraju. A to pri nami nije slucaj. I sad cekam tebe sa "ALI ALI ALI". Budi realen i objektiven.
  • Paggini
    98.6k
    Pregrmio sam i taj mrtvi Thun, početak je sezone, oni su ušemljeni i dobro postavljeni, ozbiljna ekipa. Prošlo se na neku kuražu, ali neka bude.

Pregrmio sam i taj Viking, jebiga, ni prvi ni zadnji put da se to dogodilo, oni su u top formi, trče kao manijaci, a mi smo griješili gdje god smo stigli i nismo ih zakucali kad smo mogli. Dogodi se, baksuzno ali eto jebiga.

Pa ajde i tu Istru i Goricu sam nekako prebolio, 4 boda se izvuklo, dok se prošle godine izvuklo 0 bodova u istoj situaciji, pa ajde neka bude.

Ali brajko dragi, Osijek jebeni te potpuno izdemolira na svakoj razini igre nakon tjedan dana r e k u p e r a c i j e, potpuni poraz na svim razinama igre. Pobijedio je nas i Osijek 4:2 na Maksimiru, ali tad su 4 puta prešli centar i ušao im je valjda svaki udarac, a ovdje su mogli zabiti još jedan, dva da su imali sreće. A mi smo svoje golove zabili, barem po dojmu, na silu. I onda nakon takvog horora od utakmice dolazi Hapoel, nominalno najslabija ekipa s kojom ćemo igrati u Europi, toj famoznoj Europi koja je bila rak rana prošle godine. I ti kao trener Dinama, koji je par klasa iznad tog istog Hapoela, postaviš utakmicu gdje moliš dragog Boga da ne dobiješ gol.

Šest udaraca, jedan u okvir protiv Hapoela i to u Bukureštu. Duša mi se slomila gledajući ovo sinoć, događali su se i Lille i Betis i Celta, bili smo nikakvi, ali nešto se pokušavalo, ali vidjelo se da se ne može jebiga. Pa i taj Malmo, koji mi je al pari snazi kluba i situaciji u kojoj smo trenutno, čak i tamo smo imali i posjed, nešto pokušavali, udarali, napadali, ali ovo sinoć je potpuni poraz jednog trenera, čak ne ni na polju same igre, nego i trenerske i sportske filozofije.

Postavljati bunker protiv Hapoela i poslije govoriti da si zadovoljan bodom i "da je tako kako je, znate kakvo je stanje", a stanje je da nemamo eto Belju, a oni nemaju četiri najbolja prvotimca, to baš boli slušati kao navijač Dinama, slomilo se nešto u meni. I onda očekujemo da eto jedan Mišić, Stojković, Kotarski, Beljo, Vinlof, koji su klase i znaju da su klase imaju poštovanje prema tebi kad im kažeš da je najbitnije sačuvati bod protiv kluba koji je po svemu slabiji od tebe i koji igra pred svojih 1000 ljudi u jebenom Bukureštu?

I uz to, tebi kao treneru su jedini igrači trenutno u formi Kotarski koji je dovoljno lud da ne jebe nikakvu živu silu očito, pa će formu valjda sam sebi određivati i Dion Drena Beljo koji je suluda mašina za golove i igru, koji također vjerujem da ne jebe živu silu nego samo gleda kako utrpati i asistirati što više. McKenna je pao potpuno, Dominguez izgleda kao slomljen igrač većinu vremena, MPV iako jako dobar, opet protiv Osijeka ima horor od utakmice, Valinčić se nije posvađao jedino sa stolicom u kuhinji valjda, Mišić je pao jako, Stojković osim mahinalnim poteza inspiracije je izgubljen igrač, Zajc je užas kompletni, Hoxha, Lisica i Oršić.... Mislim, ne znam, šta da kažem o njima, kompletni užas. Pa i Prevljak koji je u krljavoj Istri izgledao kao macan ovdje izgleda kao amater.

Postoji sigurno osobna odgovornost i igrača i uvijek sam to i ovdje govorio, ali ne može meni netko reći da je od 24 igrača koja imamo, samo su 2 u formi i to su u formi jer su takve jebene glave? Pa čija je to odgovornost, kako je moguće da ti DVADESET I DVA IGRAČA nisu u formi?

I sad, evo, kad gledam - dobit ćemo tu Loksu vjerojatno na mišiće i suludi bijes Diona Drene Belje, ali onda imamo tri tjedna pauze. Skoro pa trajanje priprema, dovedi Jovičevića, ma dovedi bilo koga, imat će tri tjedna da se ušemi s ekipom koja je već ušemljena sama sa sobom, nije da dolazi u babilonski kolektiv pa svi pričaju nešto svoje. Ne znam šta da kažem, više nisam ni sam sa sobom koherentan koliko me ovo jučer slomilo.

Mislim da je to to, barem bi trebalo biti to. Nema povratka od ovoga jebiga.
  • Dudu
    3.6k
    Utakmice u kojim se loše igralo:
    Thun x2
    Viking
    Gorica
    Istra
    Osijek
    Hapoel

Utakmice ui kojima se dobro igralo:
    nikad lošiji Slaven
    smiješan Žalgiris x2
    drugoligaški Rudeš
    Varaždin
    prva protiv Vikinga
    niželigaški Bedem

Znači sve u svemu kad se uzmu ozbiljni suparnici, dvije utakmice kvalitetno odrađene
  • don
    21.8k
    I uz to, tebi kao treneru su jedini igrači trenutno u formi KotarskiPaggini

nije on u formi već je jedini igrač na terenu koji ne prima upute Kovačevića i jedini igrač koji je odgovoran 100% za sebe.
  • Zg123
    4.7k
    VaraždinDudu

2. poluvrijeme Varazdin, prvo su nas demolirali
  • Peškaman
    9.7k
    Nije mi jasno zašto ovog Kvasinu perete s trenerom?
    Ako mu je prijatelj i brani ga po podcastima,javnom prostoru,baca floskule ili što već - ok.

Da se netko ne naljuti,boli me kurac kakvo mišljenje o treneru/prijatelju ima Kvasina koji nema nikakav ozbiljniji utjecaj u klubu,puno me više zanima mišljenje predsjednika nakon ovakvog ulaska u sezonu.

Veći problem je što Boban/uprava i dalje pružaju podršku istom treneru,bilo kroz medijske nastupe bilo kroz postupke.
  • Paggini
    98.6k
    nije on u formi već je jedini igrač na terenu koji ne prima upute Kovačevića i jedini igrač koji je odgovoran 100% za sebe.don

Prima upute Mrčele, što je valjda još gore nego primati od Kovačevića, ali kao i Livi, očigledno je da ne jebe njegove upute jer zna i sam bolje od njega.
  • don
    21.8k
    a šta prima, možeš mislit da mu minja način branjena. Pogotovo u ovom kratkom vrimenu. Kao golman znaš koji je tvoj posa, a igrač je sasvim druga priča.
  • Paggini
    98.6k
    šta prima, možeš mislit da mu minja način branjena. Pogotovo u ovom kratkom vrimenu. Kao golman znaš koji je tvoj posa, a igrač je sasvim druga priča.don

Pa mislim više na proces treniranja i toga, kako ovo, kako ono, gdje se postaviti ovo, gdje se postaviti ono, neće dobit upute tijekom utakmice jel hahah "e kotarski, evo uputa sad brani dobro!!"

Kažem, sreća u svemu ovome što smo dovukli takvu mrcinu od igrača i osobnosti na terenu.
  • don
    21.8k
    e kotarski, evo uputa sad brani dobroPaggini

:lol: :lol: :lol:
  • Danko
    3.5k

Sreća pa ide s reprezentacijom, sredio bi njega mrčela za vrijeme pauze...
  • crophantom
    7.6k
    ponoviti ću se od jučer.
    ekipa ti izgleda za kurac, mlako, ovi ti uzimaju svaku drugu loptu i svaki 50-50 duel.
    U nekom trenu probudio se neko ludilo u Josipu Mišiću i uđe krvlju u 2, 3 duela, uzimamo loptu, cijela ekipa ide naprijed. Mislim si, to je to, kapetan će ih probuditi.

A onda se ova kuhana nogica od trenera (to nije uvreda, to je opis čovjeka koji nema vjere ni u sebe ni druge) krene DERATI "polakoooo, polakooooooooooo".

I mi vraćamo loptu do stopera i vraćamo se na beskrvne postavke, sljedecih 15 min se opet nismo sastali s dobivenim duelom.

Eto, to će meni ostati slika i prilika ove utakmice i karaktera Marija Kovačevića.

oprostite, al ja ga više gledati ni slušati nemrem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.