• Ivanmtk
    2.1k
    Tako se govorilo i nakon Jakira i onih 2:9. Ne trebam pisat kakva je sezona slijedila. Ne kažem da zbog toga treba slijepo ostavit Kovačevića, ali u ovoj momčadi ima više problema od samog trenera. Promjena bi vjerojatno kratkoročno donijela nešto, ali nama treba ozbiljno dugoročno rješenje. Ja ga na tržištu dostupnom Dinamu, trenutno ne vidim.
  • Blue Label
    347

koja 3 prvotimca?
    Livaković, Vidović, Bakrar.

ne možeš bit više u krivu nego šta si sad. Ako stvarno misliš da svih 20 igrača igraju loše jer su loši, ne znan šta da kažen.

Igraju loše jer nisu u funkcionalnoj momčadi. Pa gledaj protiv Sheve, ozljedi ti se Kača i ti nemaš doslovno nikog na klupi da fizički može nametnut ono što je radio on. Da naravno, imam i tu trener dio odgovornosti, ali znaš da je minimalan jer je dokazao da može a roster ti je u teškom rasulu.
  • Archangel
    397
    slijedila je sezona gdje se nismo u Europi osramotili i samo losom srećom nismo prošli dalje u LP dok desetkovani ozljedama glavnih igrača nismo mogli biti vrhunski na oba fronta
  • NKDZ86
    9.7k
    bod je realan? samo zbog toga odmah otkaz. vrijeme je za stranog trenera koji ima autoritet.
  • ZGBhoy
    2.1k
    NEce on dovest stranog trnera, on treba Trenera koji ce se drzat Klupske ideje a ne da provodi svojhe misli
  • don
    21.8k
    Livaković, Vidović, Bakrar.Blue Label

Kotarski? Za Vidovića imamo i više nego dovoljno zamjena i nije bia prvotimac. Bakrar, imaš Almenu koji je tek doša i uskoro Rodrigueza. Koga bi više?

Igraju loše jer nisu u funkcionalnoj momčadi.Blue Label

igraju loše jer ih vodi loš trener.

jer je dokazao da možeBlue Label

di je dokaza da može? :lol: Kovačević je jedini trener koji je ovoliko na klupi a da nije dokazao da može. Od kad je potpisa imam isto mišljenje.
  • Hrc-Vg
    1.4k
    Svi igrači izgledaju gore nego kad su došli, mehanizmi u igri ne postoje, on je prezadovoljan s bodom protiv 3 puta lošije momčadi od nas….Hvala na svemu i dovidenja. Ako mu Loksa ne bude zadnja tekma, biti ću jako razočaran s Bobanom kojeg sam obožavao cijeli život.
  • mikser
    137

Po meni ni pod Jakirom nismo igrali kako bog zapovjeda, znam da će sad to eksplodirati ali i Jakirova igra je mogla biti puno, puno bolja. A da ne govorim da pod Kovom smo već troje pripreme prošli, a sve je gore i gore.
    Makar što se tiče napadačkog djela ekipe: Beljo, Ivanušesc, Almena, Stojke sve bi trebalo prštati od akcij, a mi gledamo sprdačinu.
    Jel još netko vjeruje da Hoxha nečem služi osim što znaš da će uzeti loptu i gnjaviti je dok je ne izgubi, da će Lisica vratiti loptu natrag ili ju gurniti naprijed i centrirati napamet. To samo idioti mogu stavljati u prvi sastav i nešto očekivati
  • Blue Label
    347

Kotarski je došao prekjučer, almena je totalno van forme, rodriguez je ozljeđen ili nespreman. Pričamo o trenutnom stanju a ne što može biti sutra.
  • San Lorenzo
    24.1k
    Glasovao sam da treba ostat jer se bojim nasljednikaIvanmtk

Potpuno legitimna bojazan, svi se nadamo nekom zanimljivom imenu, realnost su Leko, Šafarić ili netko iz tog ešalona hnldžija.
  • mikser
    137

Uz Kovu nema ništa, strani stožer i ajd bok
  • Blue Label
    347

Od kad je potpisa imam isto mišljenje.

Sad mi je sve jasno. Kraj "rasprave".
  • Ivanmtk
    2.1k
    bodovno najgora Dinamova sezona u povijesti lige 10, sezona bez trofeja, naslov ti uzeo Radomir Đalović i Ante Oreč.
  • Blue Label
    347

Da se može dovesti strani trener ni ja ne bi imao ništa protiv da ga se smijeni, ali alernativne nemaš. Ili možeš gore ili slično.
  • hardek
    13.1k

Znači tebi je normalno da Osijek iz aviona stavi desnog beka u prvu postavu protiv nas, stavi 16-godišnjaka i 17-godišnjaka u prvu postavu i išamaraju nas svih 90 minuta? Zato što smo promijenili 3 startera u odnosu na prošlu sezonu?

Osijek dobije porciju od Rijeke i ispadnu iz kupa od drugoligaša, ali njihov trener ne postavi bunker i moli se nebesima da mu nešto ne uđe na gol jer eto upalo se u krizu.

Kova je jasno pokazao svoje limite, a oni su 1 utakmica tjedno i upravljanje sa max 13-14 igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.