• Odani Zgd
    1.2k
    Najlošoji trener trenutno u HNL-u
  • Peškaman
    9.6k
    "Najrealniji je rezultat 0:0. Veseli me da smo iza bili čvršći i kompaktniji. Sad moramo na to nadograditi da spajamo akcije prema naprijed i pobjeđujemo u budućnosti ovakve utakmice."

Nakon više od godinu dana vođenja ekipe izjaviti ovo?
    Pa što radiš na treningu i kako pripremaš ekipu da ti nije dovoljan ovaj vremenski period, Bobane daj mu još pet godina da napokon nadogradi spajanje obrane i akcija prema naprijed.
  • Navijač Dinama
    12.9k
    98433156.jpg
    Ja u obe ruke čvrsto držin konce
    Jer za sve šta vaja moraš imat force

Na stranu sad sve... al bojim se da i dođe smjena da je Igor Jovičević upgrade od maksimalno 5% u odnosu na Kovačevića, njegov zenit i mogućnosti.

Dinamu treba trenersko ime koje je trenutno u top5 hrvatskih trenera (što je nama realno pa nedokučivo) ili dokazani stranac koji je gladan iskazivanja( obzirom na izjavu Bobana, stranca ne bumo sigurno gledali na klupi). Ili se kvaliteta rostera mora opasno pojačat, obzorom da smo i prije početka ove sezone bili decifitni na nekoliko pozicija.
  • Danko
    3.5k
    Ja ne krivim čovjeka ,šta će , bori se kako zna i umije.
    Kriv je onaj tko ga je izabrao, njega treba pitati šta je mislio s ovom egzibicijom. Vjv je htio pokazati svima kak će stvorit ekipu , sustav, koji će od anonimusa napravit uspješnog trenera.
    Godina i pol potrošena uludo.
  • Jurki
    27.7k
    tocno nije se sam postavio.. ali isto tak, ako imas odgovornost prema poslu.. i vidis da to vise nejde.. maknes se.. ali da ... kad svima euricici zamirisu.. onda jebes odgovornost jebes sve.

Nadam se samo da je ovo veceras zadnja nit koja je Kovu drzala na klupi.. i da je puknula.. jer tesko cemo dozivjeti da ce preuzeti odgovornost i reci.. zasral sam i dalje vise nejde.
  • Georginho
    947
    Što je najžalosnije on vjerojatno čak i misli da može nešto preokrenuti. Možda su ga u klubu uvjerili u to
  • Kruno
    1.8k
    Ovaj ce teško igdje više biti trener.
  • ksapi
    8.9k
    onaaajj….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.