• Mr Anderson
    22.2k
    Moje je misljenje da reba bojkotirat utakmice dok se ne smjeni trener, jer ovo nema smilsa.RInaldo

Bojkotiraj ti doma, a ne prosipaj se s glupostima. Nakon svega što se prošlo, on poziva na bojkot.
  • FelceAzzurro
    1.8k

Vrati se i prati Juventus. Ciao.
  • ElDorado
    14.9k
    A jbga niste valjda ocekivali da ce igraci reci “plan je bio zakurac”
  • ShanKu
    2.3k
    Niš, pobjedit Lokomotivu, svi na sjever :fire:
  • Georginho
    952
    A jbga niste valjda ocekivali da ce igraci reci “plan je bio zakuracElDorado

Mogli su barem reći "odigrali smo danas kao pi*ke"
  • CastAway1986
    6.6k
    Ovo vise nema smisla , Kova hvala na dvostrukoj kruni i doviđenja, ne vidim mogucnost nekog napretka..Također velik dio igrača se treba pošteno zapitati zaslužuju li nositi ovaj dres..
    Za kraj Hvala senatorima na ovom koeficijentu kojeg imamo u Europi..
  • Herca
    1
    Loše su igrali i sad i protiv Osijeka zato što ih nisu došli gledati mama i tata kao protiv Bedema
  • RInaldo
    7
    Upravo tako, ne bi imao nista protiv igre, da su rekli " Odigrali smo losu utakmicu". Nego oni nakon ovoga svi ponosni na osvojeni bod.
  • juraa
    94
    Nasa igra vise nema vizije... kova izgubi svakog igraca sa stavljanjem na ne prirodne pozicije, ak imas jednu spicu u rosteru, ta spica mora poceti prevljak mora poceti, stavis arbera i orsu da se izmjenjuju, znaci orsa trazi formu, jbg ne ide mu, zelja je tu al ne ide ALI onda ga ti jos ubijas s mjenjanjem pozicija i odmazes mu da ga krene, desno krilo, spica, lijevo krilo, nisam trener al mislim da se tak ne vraca igrac u formu. Hoxha takoder trazi formu al mislim da ju nece pronaci (nadam se da hoce) bas neinteligentno postavljanje i soliranje... okej nemamo igru nemamo viziju i tesko cemo ju s ovim trenerom docekati, ne vjerujem da kova moze probuditi ekipu jer on nije taj tip... sve govori kad se boban spusta u svlacionu i budi igrace jer trener ocito ne moze... kova hvala na hnlu i kupu al nisi trener za EUROPSKI DINAMO.
  • znajdatevolimja
    2.2k
    Najgore od svega je kaj stvarno nisam ni ljut ni tužan. Sve mi je potpuno ravno i emotivno sam prazan. Pojma nemam koju sam pičku materinu upravo pogledao.
  • Thor
    4k
    Jedino cu rec kao komentar na utakmicu
    ...0-0, bod u gostima!
    Sve ostalo ste vi vec sve napisali. Nema potrebe ponavljati.
  • don
    21.7k
    Galešić: "Vjerujte mi, ako ovako izgledamo na terenu u HNL-u i Europskoj ligi ovako ćemo osvajat prvenstva"

jel ovo neki jebeni igrokaz? Ovakve izjave su za šamaranje.
  • Paggini
    98.6k
    Inace dolazim iz Istre na barem 20-tak utakmica godisnjeu Zagreb, plus poneko gostovanje.RInaldo

Dolaziš ti kurac moj, a ne 20 godisnje u Zagreb. Nitko tko gazi toliko kilometara godišnje ne bi bojkotirao klub jer eto "igra loše".

Odakle više isplivavaju ovi dibidusi bez profilne i s 5 postova
  • Thor
    4k

[img]http://4akozelispobijediti.jpg
    To si gledao :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.