• Xpert1992
    1k
    Losi smo. Ali bar nismo gol popili. Ocito je da smo dosli probat ne izgubit. Nadam se da cemo uvalit neku krumpircinu u drugom poluvremenu. Nemrem vjerovat da nam se opet ovo dogadja. :fear:
  • Common Sense
    1.6k
    Ja se dobro sjećam davnih vremena, Đure Bage, Zvjezdana Cvetkovića, Nenada Gračana itd... Nikada mi goreg trenera od ovoga nismo imali.
  • Slavonac86
    840

Podsjetnik:

"Jasno je da trener Kovačević ostaje trener. To uopće nije tema. Ostat će trener i dalje, ne ovisi ni o utakmici protiv Hapoela u Bukureštu ni o utakmici u SHNL-u protiv Lokomotive. Nećemo mijenjati trenera, nema teorije."

SN
    12.09.
    Jeza me prođe kad ovo pročitam..
  • jp23
    4.7k
    Jer je počeo Pete Sampras hehe.

Ovo će bit duga noć
  • Archangel
    371
    Mi bi drugog trenera, po mogućnosti mnogo boljeg od ovoga, bio stranac ili naš. Ima ih tisuče po Europi
  • ElDorado
    14.9k
    Zakaj mi dovodimo opce nove igrace? Trebamo imat 15 igraca i to je to. Lik nemre mngirat iznad 15
  • Maki2
    1.2k
    Nadam se nekoj sraćki u drugom pol. i da sa kilavih 1-0 odlazimo kuci. Treba nam reprezentativna pauza vise nego ista.
  • Joker0407
    2
    ŽNK Lastavice Gudovac su Barcelona za nas
  • IvanS
    579
    Sad gledam situaciju iz 9. minute, Stojke ima 3 naša igrača na drugoj stativi i odigrava oštru loptu po zemlji negdje kroz sredinu i likovi lagano očiste...
    Brate, digni glavu i pogledaj, prebaci tog njihovog igraca i pusti nek ekipa zabije.
  • Xpert1992
    1k

Kaj ti je? Hoxha je sa krila prebacen u spicu, sljedeci tjedan je kapetan, a sljedece sezone trener/igrac.
  • Krizy
    76.4k
    Pérez Vinlöf i Ivanušec što prije unutra i napasti ta tri boda. Remi je jednak porazu.
  • Crni72
    275
    Kaj je najgore možemo mi to i na neki krumpir dobit. Pozitivno je kaj ne curi iza. U 65.min čekamo promjene pa ako Bog da…
  • Gradina
    456
    Treba nam Mudri vise nego ista.Maki2

Slažem se
  • Progressive overload
    524
    Ako tako bude, onda se možda treba tražiti rješenje problema na katu. Može biti Boban najveći stručnjak ali ako će i dalje tjerati inat i rušiti koeficijent Dinama onda mu hvala. To može svatko.
  • Crni86
    24.7k
    Zelim odmah zamjene, a u drugu ruku sta da mjenja? Ovdje da stavis messija i mbappea bi izgledali lose u ovom kaosu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.