• Mr Anderson
    22.3k
    Poanta je u razgovoru a ne u tome kaj on vidi ili ne vidiElDorado

Pa sigurno nije toliko glup da misli kako jednim razgovorom može sve promijeniti. Motivi za razgovor su sasvim druge prirode.
  • ElDorado
    15k
    Malo uspredbe.
    Fuzy je stigao iz Ghane, prebolio malariju. Leko ga odmah gurnuo u vatru, u tri tekme postao nosilac momcadi. Leko ubacio i Nsokija. Prva tekma opasan, okomit, prilagodio se i uklopio. Ok to je B momcad.
    Novi igraci u 1. trebaju tri mjeseca prilagodbe, koristicemo ih, ali ipak necemo, za tri tjedna ce biti blizu 100%. S njima treba polako.
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    malo usporedbe, B momcad kad izgubi nema veze nek se momci razvijaju. 1. Momcad kad izgubi, smak svijeta
  • ElDorado
    15k
    Treba imati cojones. A ziheraštvo donosi ovo kaj smo gledali prije 4 dana
    A ak cemo realno jucer je B izgubila iskljucivo zbog tromosti i lose defenzive veznog reda. Fuzy je trcao za njih.
  • austrijanac
    13.9k

A mislim da ti imaju tipa i naputke kome bi bilo dobro dat koju vise minuticu.

Iako se slazem da treba gurat, ali tipa Nsoki je po meni jucer igrao po nalogu prve momcadi - i bio je dobar da se razumiiemo.
  • ElDorado
    15k
    meni je Fuzy senzacionalan ak uzmes u obzir cijeli kontekst decka koji je dosao iz siromastva, igrao po kvrgavim livadama, prvi put otisao iz Ghane, prebolio malariju…. Ima nevjerojatan osjećaj anticipacije, postavljanja, tocnu loptu, šut. Još malo mišića iako je žilav. Treba ga njegovat kao rijetku biljku.
  • austrijanac
    13.9k

Sve si reko - lik preboli Malariju i ovako igra na prvu.

Samo malo misica/sirine u tjelu da se zagradi i vrhunski.
  • Nine9
    439
    Sandro Perković gdje si, čime se baviš?
  • joesimunic
    708
    Mislim da stvarno osoba mora bit malo hendikepirana da nakon ovog svega idalje smatra da je ovaj “trener” dostojan nas. Makar to mislio običan navijač ili netko iz kluba to je čista istina da bi Kovi ovo trebalo biti kraj. Ili hendikepiran ili u nekom obiteljskom odnosu s Kovom.
  • GeneralNapoleon
    2.8k
    Imamo bolji kadar nego prosle sezone i trener je iskljuciv krivac za stanje ekipe (s time i Boban koji ga drzi da me don ne napadne odmah :lol: )
  • Olmic
    6.1k
    Mi se zivciramo, a rekao bi da je nas predsjednik danas gledao Milan, ipak sutra gostuje na skysports, mora zaradit placu
  • DrRatoljub
    1.5k

Slažem se, osim za lijevo krilo, gdje si imao Vidovica koji je Ronadlo za sva ostala krila. Za pad forme ostalih moze kriv biti samo trener.
  • GeneralNapoleon
    2.8k

Meni je Vidovic jednostavno spor ko blato i zato nemre igrat krilo u jacim tekmama. Protiv niskog bloka s sruge strane moze bit od velike koristi, sto je i dokazao. Ali sad imas Ivanusca u najgorem slucaju koji je meni daleko bolji za lijevo krilo.
  • joesimunic
    708
    Kovačević ne može cipele brisat Daliću, ako pričamo o trenerskim kvalitetama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet