• Droljo
    31.9k

I bukvić je (opet) odigrao jebenu utakmicu protiv nas. Možda i tu priču treba podgrijati :lol:
  • hardek
    12.9k
    Opet zona kupuje igraca na temelju jedne tekme.

Prije ovog vikenda nigdje se nije spomenuo Vrbancic u kontekstu povratka u dinamo.
    Odigrao je genijalnu utakmicu, ali ajde prvo da odigra neki kontinuitet dobrih utakmica prije nego pocnemo pricu o kupovini. (barem upola dobrih kao ova)
    jedan u nizu

Kako ne, pisali su ljudi. Evo niže moji upisi, a kolega @Zagi je pionir u zazivanju povratka Vrbe. Odličan je od početka sezone. Bessone je prvi koji ga je stavio u solo 6 formaciju i stvarno izgleda kao mlađa verzija Mišića.
    Meni je Vrba no-brainer za povratakhardek

Meni iskreno nije uopće dvojba između njih dvojice. Pavić igra više neku vrstu duplog pivota, Vrbančić igra 1/1 istu rolu kao što Mišić igra kod nas + može odigrat 8-icu. Meni je Vrba no-brainer odluka. Doslovno plug and play opcijahardek

Poanta je da je Vrba prvi igrač kojeg vidim u HNLu od možda Nejašmića da igra istu rolu kao Miško kod nashardek

Kod Vrbančića jedini problem mogu biti ozljede
  • Zagi
    19.1k
    u zazivanju povratka Vrbehardek
    molim, ispravka netočnog navoda

... u djelomičnom ispravljanju pogreške ne guranja u prvu nakon one sezone seniorskog debija.

Al da, kada smo već to usrali onda barem povratak.
  • jedan u nizu
    19.5k

Moje isprike onda.
    Onda ste jedni od jako rijetkih koji su to spominjali, a sada preko noci je odjednom prica kako ga trebamo kupiti i za koliko novaca.
    Fascinantno mi je to
  • hardek
    12.9k
    sada preko noci je odjednom prica kako ga trebamo kupiti i za koliko novaca.
    Fascinantno mi je to
    jedan u nizu

A mislim to je standard neki, kada netko odigra par dobrih utakmica u HNLu ga se zaziva. Vrba je stvarno specifičan slučaj jer je on točno ono što nam treba a dodatan bonus je što je homegrown pa ti olakšava situaciju i s registracijom u Europi. Po meni jedini igrač uz Škafara Žužića kojeg bi dovodio iz HNLa, ali Žužić je nerealan nažalost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.