• Navijač Dinama
    12.9k
    Dečka sam umanjivao jer brat bratu nije se stvarno u kontinuitetu dokazivao da je TA razina, ali ono jučer ne da je ta razina, nego ako se nastavi razvijati u Dinamu kako je krenuo, mali bi mogao biti naš generacijski igrač, kao Mišić recimo.Paggini

Mislim da je najveći olakotni problem recimo kod njega i te generacije taj da tad nismo imali ustrojen Dinamo 2 da se igrači mogu tamo kalit i dokazivat, kao sad što to rade Brundić, Šivalec, Fuzy, Žnuderl, pa Zebić do posudbe u Rudeš i slično...

Naravno, ne garantira da bi igrao u seniorima kao i što ostali pomenuti ne igraju(trenutno) i da ne bi kao Zebić završio na nekoj posudbi, ali sigurno bi bili u boljoj i bližoj poziciji za ocijenit njegov talenat.

Da bih ga sad doveo i da li subjektivno vidim u njemu dugoročnu zamjenu za Mišića, to apsolutno.

opet nam truba Bukvić dao gol. Njemu baš ide protiv nas.
    Ima u HNL-u sve ukupno 6 golova, od toga 3 Dinamu.
    Blueshadow86

Na temi HNL prošle i pred prošle sezone sam govorio o ovom ajmo reć fenomenu, nevjerojatno da taj čovjek u utakmicama sa nama postane Robben, a u ostalim je prosječno HNL krilo.
  • rokikaciga
    18.3k
    Ko je njega prodao bez buy backa?!ElDorado

Trenutna uprava.
  • Crni86
    24.5k
    jesi ziher?

Ja mislim da je to bilo dok nam je sd bio Maric. A sef mu Zajec.
  • rokikaciga
    18.3k
    jesi ziher?
    Ja mislim da je to bilo dok nam je sd bio Maric. A sef mu Zajec.
    Crni86

Pričam napamet sad, ali zvoni mi kao da je to dogovoreno prošlo ljeto ?
  • Brusa
    4.3k
    piše na transfermarkt.com 1.7.2025. Boban je službeno bio predsjednik uprave od 1.6., neslužbeno u klubu od travnja ili tako negdje
  • Danko
    3.5k
    26.06. 2025. je prodan Vrbančić
  • utrinski
    13
    Mislim da će Vrba bit slučaj kao i Soldo - dok igra protiv Dinama, gazi kad/ako zaigra za Dinamo, ispodprosječan. Ne vjerujem u tog dečka nažalost, dao Bog da sam u krivu.
  • Crni86
    24.5k
    Mea culpa onda.

Meni je zvonilo da je transferiran one sezone pod maricem, al tad je poslan na posudbu u loksu.

Najveci nas problem kod Vrbe je sta mu nismo definirali poziciju. Na kraju dok je bio kod nas ga je jakir gurao na batijevu poziciju.

Sjecam se prvi put kad sam vidioo vrbu u seniorima, bila je neka pripremna tekma na zimu. Cacic ga je uveo na sesticu i bio je odlican. I to je onaj problem skole kod nas koji se spominjao, los sustavan rad, lose prepoznavanje.
  • Mr Anderson
    22.1k
    Doveli su se Villar, Ljubičić, Soldo, tu su bili Mišić i Stojković, pa i Mudri, zaključilo se da ne bude prostora za Vrbu. Šteta da se nije ko I za Soldu ugradili pravo prvokupa. 40% transfera nije neka lova kad se zna da baš Osijek ne prodaje za velike cifre igrače.
  • Danko
    3.5k
    pogotovo što je naš dečkoPaggini

Kolega meni se čini, po dosadašnjim postupcima našeg vodstva, da mu je to otegotna okolnost.
  • Niko1986
    8.8k

40% od transfera ti dođe slično kao pravo prvokupa. Ako ga Osijek može prodati za 1,5 milijuna, mi ga možemo dobiti za 900 tisuća.
  • shameless86
    2.3k
    a ako ga Osijek ne želi prodati nama? bubam,sigma olomuc ponudi za vrbu 2 mil...?
  • Xpert1992
    986
    Pitanje je moze li Vrbancic odigrat sezonu bez ozljede.
  • Niko1986
    8.8k

Osijek bi od tog transfera dobio 1,2 milje, a mi 800 tisuća. Vjerujem da bi se onda dalo dogovoriti s njima tako da zarade više sada kad im je besparica, plus Vrba bi vjerojatno radije kod nas nego u Češku. Ako dođe neka luda ponuda od 3-4 milijuna u što sumnjam, onda bismo od toga dobili preko milijun eura što opet nije loš posao za nas.
  • jedan u nizu
    19.5k
    Opet zona kupuje igraca na temelju jedne tekme.

Prije ovog vikenda nigdje se nije spomenuo Vrbancic u kontekstu povratka u dinamo.
    Odigrao je genijalnu utakmicu, ali ajde prvo da odigra neki kontinuitet dobrih utakmica prije nego pocnemo pricu o kupovini. (barem upola dobrih kao ova)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.