• Krizy
    76.2k
    Da nastavim s upisima iz prethodne dvije sezone:
    U 25 od posljednjih 47 kola Hajduk je dobio jedanaesterac ili protivnik crveni.
    [Upisano nakon utakmice protiv Slaven Belupa]
  • rioda
    18.5k

Koliko ih je na našim utakmicama bilo?
  • fakin
    6.2k
    hajduk je pobijedio s 1 udarcem u okvir u cijeloj utakmici i otisao na +3 u odnosu na nas
  • hb1
    928
    Ako je ovo sustav koji je uveo Garcia, ništa se ne trebamo brinuti
  • mali M
    10.5k
    Ma dugoročno se ne trebamo brinuti, al ćemo morati nešto poduzeti s trenerom jer ovo nema smisla

hajduk je pobijedio s 1 udarcem u okvir u cijeloj utakmici i otisao na +3 u odnosu na nasfakin

S utakmicom više... Čisto da pišete cijeli kontekst...
  • hardek
    12.9k
    Šteta, mogao je Slaven uzet nešto danas
  • Gradina
    453
    Bez igre smo bez ideje, bez mogućnosti napretka
    Španjolac kojeg Boban nije imao u primisli, kojeg mrzi pola Splita i koji radi u najbolesnijoj atmosferi u Europi je od 20 limitiranih kretena napravio momčad koja nije kiksala od 9.8 i koja je 3 boda ispred nas
    Argument o igri protiv Pafosa je glupost, nama se ista stvar dogodila pred 17 000 naših navijača na Maksimiru
  • Matija1711
    63
    Ja ne kuzim kak ste vi tolko optimisticni s ovim na klupi
  • d-Zg
    42
    Nemam ništa protiv da i mi skupljamo bodove s nikakvom igrom i s jednim udarcem na/u gol, ali jbga, primimo ih više nego damo.
  • Felip
    832
    Čabraja kapa do poda!
  • Sibirski plavac
    10.1k
    Vidjet ćemo magarad idući vikend na Rujevici. Ako i to dobiju, a mi nedaj Bože ne dobijemo Lokose, bit će grdo. Iako mislim da ćemo dobit mi svoju iako uz mučenje, a ovi će izgubit jer imaju kompleks Ruejvice, u kakvom god Rijeka stanju bila.
  • Zg123
    4.7k
    Hajduk smijesan igraju gori nogomet nego pod Gattusom. Cabraja odlican trener, steta sto nikad nece dobiti priliku kod nas ali dobro
  • Ivanmtk
    2k
    Dinamo bolje odigrao protiv Gorice nego Hajduk večeras. Nakon te utakmice potres i negativa oko kluba, a njima naslovi "sjajan Hajduk preuzeo vrh". Također sramotno da komentator nije spomenuo, a vidim nitko ni u člancima drugi žuti Dallissonu koji je namjerno igrao rukom na nekih 20 metara od gola.
  • NitkoBitan
    38.7k
    Dinamo bolje odigrao protiv Gorice nego Hajduk večeras. Nakon te utakmice potres i negativa oko kluba, a njima naslovi "sjajan Hajduk preuzeo vrh".Ivanmtk

Alo nemoj tako, ispred nas su 3 boda sa utakmicom vise sve ostalo je nebitno. Ako se ovakav trend nastavi iducih 29 kola nagrabusili smo!
  • Ivanmtk
    2k
    Vidim da se pola foruma usralo, ko da su prespavali zadnjih 21 godinu. Oni su lošiji nego lani bez Sigura i Pukstaša, kad krene ritam četvrtak - nedjelja, bit će teška borba za europska mjesta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.