• Jos-Optimus
    13.4k
    Ukratko - ne seri
  • hb1
    927
    U dosta pisanja se spominje Vrbančić i slažem se sa velikom većinom, što se mene tiče meni je on bio odličan i u Lokomotivi, a ne danas.

Ali isto tako treba uzeti u obzir igranje u Dinamu i igranje u ostalim klubovima u HNL-u, obično se događa da veznjaci fantaziste ili neka opasna krila budu glavna napadačka točka te ekipe, i normalno je da dosta više dolaze do izražaja, i još kad se uzme u obzir da Dinamo igra vjerojatno drugačije i napadački većinu vremena, onda ti igrači ne dostave ono što se od njih očekuje.

Hoxha, Lisica, Živković, Soldo... svaki od njih je izgledao bolesno dobro dok nije startao za nas.
  • Sibirski plavac
    10.1k
    Sad baš čitam u Sportskima da Besonne nije bio ni prva ni treća opcija za trenera nego peta šesta tek. I takav nas je školovao sa klincima jučer. Jao....
  • Crni86
    24.5k
    BesonneSibirski plavac

Sad se pise o tom liku ko fa je pep. Lik je bezvezan trener za nase pojmove. To sve govori koliko tek mi imamo bezveznog trenera
  • Paggini
    98.5k
    Nije nikakva apologetija jer za ovaj horor jučer isprike nema, ali odgledao sam opet snimku u miru i ovo što je Vrbančić jučer odigrao se ne sjećam da je jedan igrač odigrao u HNLu, ono je bio masterclass potpune dominacije jednog igrača u veznom redu, a bome i cijelog terena, generalska utakmica.

Ako išta pozitivno mogu izvući iz jučerašnje tekme, ako sve bude kak treba biti, to je da se ne moramo bojati ere Dinama nakon Mišića jer dolazi era Vrbančića.

Dečka sam umanjivao jer brat bratu nije se stvarno u kontinuitetu dokazivao da je TA razina, ali ono jučer ne da je ta razina, nego ako se nastavi razvijati u Dinamu kako je krenuo, mali bi mogao biti naš generacijski igrač, kao Mišić recimo.

Ako mislite da pretjerujem, slobodno odvrtite snimku opet i pratite samo njega, kretnje, postavljanje, načine na koji ulazi u duele, okomitost. Evo @Zagi opet ću ti reći da si bio u pravu što si drukao za malog.
  • Guzy91
    23
    Decko.je nas otpisao nema tu misica za Dinamo ima jedino za repku.
  • Danko
    3.4k

Sve stoji samo ima jedan mali problem.
    Vrbančić nije igrač dinama.
  • Paggini
    98.5k
    Vrbančić nije igrač dinama.Danko

Hej sjajna opaska, dobro si ti to primjetio. Kao što sam rekao, ako sve bude kako treba biti, doći će u Dinamo jer Vrba želi Dinamo i to nije tajna, naše je dijete i siguran sam da je na Bobanovom radaru ako već prije tekme nije bio, a s druge strane imamo 40% od transfera ili laički ako je 2 milje traženo, mi ga dobijemo za milju i 200, što mislim da je itekako podnošljiva cijena. Pa i da je 3 milje, nama košta 1.8m što također mislim da je realna cijena ako nastavi s ovakvim igrama.
  • Brusa
    4.3k
    nema šanse da dinamo kupi Vrbu.
    *nisam insajder i ne raspolažem nikakvim insajderskim informacijama, samo moje mišljenje i osjećaj.
    Platim ti 2 pive na tekmi ako se to dogodi
  • mali M
    10.5k
    Ma mene je oduševio Vrba sa obrambenim djelom i kretanjem.. ovaj gol mu je samo šlag na tortu bio. Obrambeno je baš jako i samo radi toga bi volio ga vratiti... Već mi je dosta veznjaka koji kampiraju u napadu...

Ali isto tako treba uzeti u obzir igranje u Dinamu i igranje u ostalim klubovima u HNL-u, obično se događa da veznjaci fantaziste ili neka opasna krila budu glavna napadačka točka te ekipe, i normalno je da dosta više dolaze do izražaja, i još kad se uzme u obzir da Dinamo igra vjerojatno drugačije i napadački većinu vremena, onda ti igrači ne dostave ono što se od njih očekuje.hb1

Ovo je točno ono o čemu govorim.. Dinamo često napada i veznjaci koji inače odlično odrađuju obrambeni dio i distribuciju odjednom pomisle da to u Dinamu ne trebaju raditi odvuku svoje guzice u napad.. i onda imamo ovo što smo gledali jučer i općenito ove sezone..
  • Paggini
    98.5k
    nema šanse da dinamo kupi Vrbu.Brusa

Šanse su 90 posto rekao bih, ako nastavi igrati ovako kako igra. Nema šanse da Boban malog pusti samo tako, pogotovo što je naš dečko, a i sam Vrba sigurno želi u Dinamu ostaviti trag.

Platiš mi dvije pive na tekmi ak sam u krivu
  • ElDorado
    14.7k
    Ko je njega prodao bez buy backa?!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.