• T90d
    3.3k

Do tada čekati? Je li nije u planu pisala rezultatska izvrsnost? Koliko naslova treba izgubiti? Svi smanjuju budžete, štede na igračima, igraju sa kadetima i juniorima. A mi kao jedini ozbiljni profi klub u ligi se mučimo sa takvima. Mi smo ti koji smo dopustili da nakon 6-7 kola budemo tek 3. na ljestvici. Iskreno očekivao sam više.
  • Ivanmtk
    2k
    Brate u nas je negativa oko kluba bila lani na +10 jer je Mudražija na posudbi. Ne kažem da nemaš pravo po pitanju trenera, ali stav javnosti i navijača Dinama ne treba bit relevantan upravi pri donošenju odluka ni pišljiva boba. Simpatizeri Dinama su možda najgora fan grupa nekog sportskog kluba u Europi i samo je negativa oko kluba stalna.
  • Kareem
    19
    pa ja odgovorno tvrdim iako se sprda Hajduk zbog dovođenja ekipe iz drugih liga i to, da u Špa 2.,3. i 4. ligi je 75% trenera bolje od svih naših HR trenera, tamo ak ćeš igrat na 0 bit ćeš zadnji nema ti ništa drugo nego da igraš nogomet i budeš bolji od suparnika. Gledao sam Real zadnje dvije doma protiv Raya i Malage. Srazmjer između Reala i navedenih klubovanje rekao bih veći nego Dinama i Rudeša npr., ali ti klubovi odigravaju nešto pokušavaju nema ispucavanje lopte idemo kroz sredinu kroz bok, primit ćemo 4 gola, ali barem ćemo nešto pokazati, mi primimo 4 gola, a uz to ništa ne prikažemo i stvarno ne bih niti jednog igrača etablirao po ovoj tekmi jer mi se čini da ni ne dečki ne znaju što trebaju raditi ( najviše mi upada ono pred kraj 1.pol kada Valinčić vuče loptu i sudara se sa Almenom jer ni jedan ne zna šti treba i kak da odigraju), a i pogledai sam još jednom golove i stvarno me zabrinjava i ta povratna trka. Jedan Ljatifi izgleda kao Mbappe pokraj naših.
  • Maximo
    1k
    Ma bio sam naravno za zvonu ko i većina tu, čak mi je bilo žao s obzirom na elan i prezentaciju koju je davao, da može samo 2 mandata po 5 godina bit, jer šta ako napravi dobar posao, zašto bi mijenjali upravu...
    Ali stari moj, ovo držanje kove, znači tu se vidi iz aviona da on jednostavno nikad neće bit trener za dinamo. ..nemreš mi reć da čekaš da pokaže kaj zna,vidi se već kaj zna...

Ovo stanje je čisto odgovornost uprave...
    I ovi koji govore da trener nije upitan, osim ako možda naniza još više poraza..jel oni sebe opće čuju u kontekstu kluba ko dinamo tako nešto ŕeć.
    To su valjda isti ti izvori koji su govorili, pa kaj ak ne uđemo u lp, sve bu super svejedno, nama je dobro...

Takvim ljudima nije ni mjesto u dinamu, bolje da potraže neki klub nižeg ranga, tamo su slične izjave prikladnije...
    Opet ostaje pitanje ko je zaposlio takve "ambiciozne" ljude...
  • don
    21.7k
    naravno da ne triba, ali je ovo toliko očigledno još od prvog dana od kad je sjeo na klupu, samo smo se svi pravili glupi i govorili oni su s razlogom u upravi a mi na tribini i da im tribamo virovat. Proša je popriličan period, nikakvog napretka nema, sve gore i gore. I u klubu mu malo tko viruje, osim ovih koji donose odluke. Dakle, ovo je daleko od Mudražijinih tetaka.
  • Jurki
    27.7k
    Dosta mi je HR struke, nakrco si skolu Spanjolcima, pa izvoli naci i kvalitetnog trenera stranogEfes Pilsen

Gem, set, meč.

Dosta je bilo domacih vindfakera, neznalica, hnl trenercica koji se u niti jednoj ligi Europe nebi mogli baviti trenerskim poslom.. vec bi mogli samo nositi čunjeve na treningu.

Daš ferari u ruke osobi koja nema vozacku dozvolu.

Hns bi se stvarno trebal zapitati zakaj je domaca struka u kurcu.. kad svaki telac moze dobiti trenersku licencu.
  • rokikaciga
    18.3k
    Hns bi se stvarno trebal zapitati zakaj je domaca struka u kurcu.. kad svaki telac moze dobiti trenersku licencu.Jurki

Nije problem kaj svatko može upisati akademiju. Akademija bi i trebala biti otvorena za ljude koji nisu uspjeli u profi sportu. Problem je kaj na akademiji predaju kurcologiju. Potpiši ugovor sa xx brojem stranih, pred ili u penziji, trenera koji će držati predavanja i imati demonstracije na terenu za svaku razinu UEFA licence. Nećeš zvat npr Mancinija ili Ranijerija da ti dođu predavat za UEFA C ili B licencu. To bi trebala biti investicija HNS-a u naše trenere. I ne govorim o predavanju cijeli semestar ili godinu već 2-3 termina po generaciji gdje se može jako jako puno naučiti sa takvim znalcima. Bilo da je riječ o taktici, mentalnoj pripremi, fizičkoj, održavanju odnosa sa igračima, kako izvaditi igrača da ne potone nakon 3 loše utakmice itd itd
  • Sibirski plavac
    10.1k
    nakrco si skolu Spanjolcima, pa izvoli naci i kvalitetnog trenera stranog.Efes Pilsen

Ja bih volio da se nama desi kao Levskom koji je "iskopao" ovog Velasqueza za trenera. Prije vodio Udinese, Zaragozu, Betis, Villareal, ali bez nekih velikih dosega. I onda dođe u Levski, prekine dominaciju Ludogoreca, i sad će igrat Europu s ovima. Kako mi nemremo nać nekog takvog nego se vrtimo oko 2 3 domaća imena koja se vrte svaki put u medijima, a o strancu se izgleda ne razmišlja...

Španjolci i Portugalci su doktori trenerske struke, zato i zazivam ako bude stranac nek bude jedno od ovo dvoje.
  • Jurki
    27.7k
    Španjolci i Portugalci su doktori trenerske struke, zato i zazivam ako bude stranac nek bude jedno od ovo dvoje.Sibirski plavac

S ovim se u potpunosti slazem.
    Ljudi su najjednostavnijim rijecnikom - doktorirali nogomet.
    Da ima škarta i kod njih? Ima.. ali isto tak ima ljudi koji su o nogometu i trenerskom poslu vise zaboravili tokom godina nego kaj nas odron od struke ikada znao.
  • joesimunic
    610
    Ja trenere najčešće gledam kroz dva aspekt: taktički i psihološki. Kova je za mene drugoligaški taktičar i trećeligaški psiholog.
  • Jurki
    27.7k
    kad nogometasi sami izjave.. da su se naucili profesionalizmu tek tad kad su otisli van igrati nogomet.. kaj treba vise za reci???
    Jel za neprofesionalizam, kurcobolju, kurcologije kriva liga, nekvaliteta kadra ili šef ekipe??

Ista stvar kad smo se godinama mrcvarili s proljecem u Europi.. i doveli trenera koji je nekog kurca radio vani.. i rezultat je dosel.
    Da se razmemo, nisam za reciklazu reciklaze Bjelice.. vec nam to treba biti pokazatelj kud bi trebali goniti u buducnosti.

Dovedes hnl trenercica.. on napravi hnl ekipicu.. dovedes profica koji zna kaj radi.. imas rezultate.
    Dinamo s Kovom je Belupo s budgetom od 60 milijuna eura.
  • Archangel
    339
    Ako Kova ostane nakon reprezentative pauze onda kao i prošle godine za krajnji rezultat na kraju godine krivim upravu. Ako ne budemo prvi i ne pokažemo bolju igru u EL što se mene tiće neka Boban (ili tko je utjecao na njega najviše) slobodno da otkaz i nađe se netko drugi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.