• Kareem
    18
    Stojaković po meni ima sve što treba da postane novi Beljo samo treba sve raditi. Je da je puno za transfer polomljenog igrača, ali dečo stvarno ima potencijal, a gledao sam ga skoro svaku tekmu prošle sezone i da je imao Beljinu realizaciju sigurno bi bio na 20 golova u HNL-u, a ima ono što je najbitnije za napadača taj nos za gol.

kad smo kod Rimca prošle sezone imao je prošle godine kao napadač jednak broj golova kao još jedno vanserijsko Dinamo krilo zvano Antonio Marin, toliko o tome, a da ne pričamo o tome da je Osijek doveo Arnela Jakupovića(2. najboljeg strijelca slovenske lige 23/24) koji nije mogao prebaciti 10 golova u HNL-u. A i vidjeli smo slovenske prvoligaše protiv Dinama na pripremama od ovakvog Dinama su u tri tekme završili 16:2.
  • Bosskovitz
    21.5k
    Taj spin sa hvatanjem na jednu izjavuT90d

Nije nikakav spin, zbog ljudi koji to namjerno rade i ljudi poput tebe koji to vjerojatno nesvjesno kasnije dijelite i nemilice ponavljate, dobar dio javnosti misli da predsjednik Dinama uopce ne gleda utakmice Dinama. A to naprosto ne moze biti dalje od istine.

Ja sam svoje rekao, a vi nastavite dalje kako mislite da je najbolje za Dinamo. Ne mislim voditi dugu raspravu oko vrlo notorne stvari.
  • T90d
    3.3k

Meni je isto notorna činjenica, znam cijelu izjavu. Stime me još više živcira ova situacija. Ali kad on daje materijala za to onda si je sam kriv. Nakon sljedećeg kiksa će ekipa povući njegovu funkciju na Sky TV-u, i onda kreće zazivanje kriminalca. Ali bitno da se priča o izjavama, a ne o bitnim stvarima, o kojima samo on može odlučiti i preokrenuti na bolje. Doslovno je napravio kvalitetan RS6 za našu ligu i Europu, ali je dao taj RS6 u ruke osobe koja može tim autom upravljati, kao sa VW Golfom, ali ne može izvući sve iz RS6, još mu stavlja lošije gume i bez razloga ga gura u crveno. Slikovito
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    Da je već previše igrača sa kvalitetom otišlo iz kluba jer nisu mogli sa trenerom. To je još najgore od svega.T90d

Tko to?
  • Praskaton
    6.2k
    Nema veze što ne gleda uživo nek prevrti snimku 5-6 puta od jucer.
    Al uzalud čini se.Ovo smo vec sve prošli.Daj mu još šansu do ove pauze daj mu do one europske utakmice.Zareda dvije pobjede u hnl-u pa jedan remi u europi i sve je opet super.
  • Sibirski plavac
    10.1k
    Al uzalud čini se.Ovo smo vec sve prošli.Daj mu još šansu do ove pauze daj mu do one europske utakmice.Zareda dvije pobjede u hnl-u pa jedan remi u europi i sve je opet super.Praskaton

Čak mi se čini da ćemo Hapoel dobit relativno lako na neku foru, ali da onda ide mučenje sa Lokosima. A ako nakon pauze lik ostane, slijedi nam Poljud....
  • T90d
    3.3k

Ljubičić, Villar, Vidović, Bakrar. Sve igrači koji su pokazali da znaju i mogu. Ali su imali problema, gdje je kroz izjave isti nazivnik, a to je trener gdje je bio problem. Pogotovo zadnja dva, sa njima bi imali sigurno LP a i individualna riješenja za neke utakmice kad nas ne ide.
  • Praskaton
    6.2k

Ma da nije ovo toliko loša ekipa da ne može uzet bodove u srijedu.Pa i protiv Lokse.Al ovdje i slijep vidi da europska sezona s ovim trenerom neće biti ništa bolja od prošle.
    Hnl neće bit jednostavan.S ovim rezultatima dali smo vjetar u leđa svima onima koji žele uzbudljiv hnl i hajdukovu titulu.
  • hardek
    12.9k
    Od jutra 30 upisa o "problematičnom" transferu Stojakovića za ogromnih 500 000 eura i Rimcu. Pa ovo je nevjerovatno. Stojaković i Rimac su problem, da. Neki samo čekaju krizu da pokrenu neku svoju čudnovatu agendu
  • NORTE
    27.2k
    ajmo ne lagati da predsjednik kluba ne gleda utakmice.Bosskovitz

Potpuno nepotrebno si se uopće uključio, ovo je čisto spinanje.

Predsjednik dinama ne gleda utakmice dinama.
    To je činjenica, koju je sam izjavio.

Analiza SNIMKI s tv-a je nešto sasvim drugo!
    Nema živaca uživo pratit ovu tragediju, za koju je sam odgovoran.

Imat će kaj analizirat iz Osijeka.

Istovremeno nema pameti potjerat ovog svog pulena s klupe i dovest nekoga tko će od dinama opet napravit giganta kojeg cijeni Europa, a ne da ga školuju dječji vrtić Osijekduga, Istra, thun, viking, a o srednje jakim klubovima iz EL-a da ne pričamo.
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    nigdje nisu izjavili da je trener problem, od njih 4 jedino je bakrar pokaza da je igrac, ali bolji od belje nije zato je i igrao krilo. A ova tri su dobili svoje sanse i nista nisu pokazali
  • T90d
    3.3k

Kroz redove jesu. Pa kako ko vidi. Iako nije krilo, bolji je od svih što smo koristili lijevo i desno skupa ovu sezonu. Pitanje koliko su mogli pokazati, pogledaj na šta liči Zajc nakon ljetnih priprema, Mišić, obrana. Gdje je i zašto Valinčić završio sa glavom. Puno i previše stvari koje se prebacuju igračima, a gdje treba trener reagirati.
  • Milki1
    66
    Meni je najjace kako mi ispadamo na duple pasove kao da smo pioniri onak dva poteza tap tap i oni vec do gola naseg.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.