• Niko1986
    8.8k
    Sve znate, pitanja tu. @Omake nam je opet pripremio analizu europskog protivnika, a konačno nam u goste dolazi i @Kvasina. Gledamo se sutra od 20 sati.
  • Omake
    21.2k
    1. Jeste li više ljuti ili razočarani?
    2. Ima li nade?
    3. Znate li adresu Andrije Cmrečnjaka? (pitam za sestru)
  • C@ptain Koons
    516
    Tko nakon Kovačevića?
  • Masto
    2.3k
    Evo da i ja postavim pitanje.
    Mislite li da igrači i ove sezone "buše" trenera. I u slučaju da je tako, koje bi se mjere trebale poduzeti od strane uprave?
  • crophantom
    7.6k
    Evo, meni više niš nije jasno, pa mi vi objasnite...

Topić otpisan, pa ulazi danas, Orša odjednom na hlađenju skroz, Rusa nema ni na mapi, a veza ti je suspektna bila, Valincic starta, mada je grozan, skupa s Sergijem, Gale (stoper ili bek, svejedno mi je, samo da ova 2 više ne gledam u tandemu) umjesto da starta opet pocinje na klupi.
  • Matija1711
    63
    1.Treba li mijenjati Kovacevica sad ili nakon reprezentativne stanke?
    2.Kad ce taj Rodriguez napokon bit spreman?
  • BlueDD
    63
    1. Smatrate li da bi sportski sektor, točnije njegov dio koji se bavi selekcijom i skautiranjem momčadi trebao biti više usmjeren na data - driven pristup. Nadalje, bi li u tom kontekstu zapravo trebalo mijenjati i pojedine ljude u tom sektoru.
    2. Kojom ocjenom ocjenjujete prijelazni rok po pitanju izlaznih transfera i jeste li mišljenja da je izostanak prodaje u prvom redu Hoxhe i Domingueza poprilični neuspjeh (u kontekstu toga da im je ovo ljeto vjerojatno prodajna cijena bila na vrhuncu).
  • don
    21.7k
    virujen da ćete proći kroz podcast pitanje o tome zašto Boban drži Kovačevića, pa ću pitati je li mislite da je više stvar Bobanovog ega ili neke "skrivene trenerske moći" koje samo on vidi u njemu?
  • FrenchMontana
    1.8k
    Bok ekipa.
    1. Koliko puta u proteklih godinu dana je Mario Kovacevic izgovorio “nije lagano”?
    2. Što je Mariju Kovačeviću lagano?
    3. Činjenica je da uz teren on izgleda potpuno pogubljeno, a onda i potezima za vrijeme utakmice to dokazuje… ja znam da je on s Kvasinom u dobrim odnosima, ali čini li se i vama tako?
  • Olmic
    6k
    Za Kvasinu. Koliki je problem sto Mario ne zna 2 rijeci engleskog progovorit? Kako da on prenese ideje, zamisli strancima
  • FazeN
    8.5k
    Bok svima, slabije se uključujem stoga mi nemojte zamjeriti jer je malo duže, ali ovaj put bih zaista volio čuti komentar gospodina Kvasine na jednu stvar koja mi je jako zanimljiva.

Ne zanima me ovom prilikom sama igra, taktika ni ono što Dinamo prezentira na terenu. Isključivo me zanima slika koju Mario Kovačević kao trener Dinama iz utakmice u utakmicu sam stvara u javnosti.
    Koliko je normalno da trener Dinama nakon gotovo svake utakmice traži i pronalazi određene izlike, od putovanja, viroze, umora, teškog HNL-a, rasporeda i raznih njemu iznenadnih okolnosti koje su utjecale na momčad?

Volio bi da gospodin Kvasina baš to prokomentira i ostala ekipa naravno, ne Kovačevićevu taktiku, nego Kovačevićevu komunikaciju i odgovornost koju kao trener najvećeg hrvatskog kluba ima prema javnosti i navijačima.
  • fakin
    6.2k
    Zašto je demokratski Dinamo postao taoc jedne osobe? Vi procijenite koje.
  • Danko
    3.5k
    Koliko ste zadovoljni dosadašnjim mandatom predsjednika uprave?
  • Noel
    24.7k
    Da li Zvonimir Boban podcjenjuje ulogu trenera prve momčadi u nogometu?

Boban je doveo Capellasa voditelja poznate La Masije i španjolce u školu, doveo je Bennacera, doveo je igrače iz Barcelone, Bayerna, Psga. Dovodi golmane hrvatske reprezentacije, doveo je i u jednom trenutku kondicijskog trenera Luke Modrića. Platio je par milijuna Belju. Sve je pokušao dić na viši nivo ali se zadovoljava prosjekom i HNL trenerom poput Marija Kovačevića.

Još jednom pitanje, da li Zvonimir Boban podcjenjuje ulogu trenera prve momčadi u nogometu?
  • Ivanmtk
    2k
    Pošto imam osjećaj da će sva pitanja ići u istom smjeru evo da ja pitam nešto drugačije.
    Mislite li da se neopravdano podcjenjuje i brzo zaboravlja dvostruka kruna prošle sezone u smislu Kovačevićeve zasluge za nju?
    Koji je razlog, po meni, pretjerane emotivne rekacije navijača i javnosti nakon svakog lošijeg nastupa, ne nužno i poraza Dinama. Možemo li se ikada izdići iznad toga da nakon svakog takvog nastupa tražimo glave od uprave do golmana preko naravno naše najdraže žrtve, trenera,pogotovo kad već zadnjih nekoliko sezona imamo iste periode sezone u kojima prolazimo kroz krizna razdoblja?
  • serbus
    6.1k
    Da li je " kriminal" da klub kao što je dinamo završi na Prevljaku kao rezervnom napađaču?
    Niti je mlad , niti potencijal nevjerojatno je da je uopće tu.

Bilo bi također zanimljivo vidjeti ako ima koja kamera što je gledao Kotarski kod gola Vrbe imali smo korner baš me zanima jer bio fokusiran na teren ili je kasno shvatio što se događa pa je ostao u 16m ? To je bila lopta po sredini za izaći a ne ona za četvrti gol.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet