• Niko1986
    8.8k
    Sve znate, pitanja tu. @Omake nam je opet pripremio analizu europskog protivnika, a konačno nam u goste dolazi i @Kvasina. Gledamo se sutra od 20 sati.
  • Omake
    21.2k
    1. Jeste li više ljuti ili razočarani?
    2. Ima li nade?
    3. Znate li adresu Andrije Cmrečnjaka? (pitam za sestru)
  • C@ptain Koons
    513
    Tko nakon Kovačevića?
  • Masto
    2.3k
    Evo da i ja postavim pitanje.
    Mislite li da igrači i ove sezone "buše" trenera. I u slučaju da je tako, koje bi se mjere trebale poduzeti od strane uprave?
  • crophantom
    7.5k
    Evo, meni više niš nije jasno, pa mi vi objasnite...

Topić otpisan, pa ulazi danas, Orša odjednom na hlađenju skroz, Rusa nema ni na mapi, a veza ti je suspektna bila, Valincic starta, mada je grozan, skupa s Sergijem, Gale (stoper ili bek, svejedno mi je, samo da ova 2 više ne gledam u tandemu) umjesto da starta opet pocinje na klupi.
  • Matija1711
    60
    1.Treba li mijenjati Kovacevica sad ili nakon reprezentativne stanke?
    2.Kad ce taj Rodriguez napokon bit spreman?
  • BlueDD
    62
    1. Smatrate li da bi sportski sektor, točnije njegov dio koji se bavi selekcijom i skautiranjem momčadi trebao biti više usmjeren na data - driven pristup. Nadalje, bi li u tom kontekstu zapravo trebalo mijenjati i pojedine ljude u tom sektoru.
    2. Kojom ocjenom ocjenjujete prijelazni rok po pitanju izlaznih transfera i jeste li mišljenja da je izostanak prodaje u prvom redu Hoxhe i Domingueza poprilični neuspjeh (u kontekstu toga da im je ovo ljeto vjerojatno prodajna cijena bila na vrhuncu).
  • don
    21.6k
    virujen da ćete proći kroz podcast pitanje o tome zašto Boban drži Kovačevića, pa ću pitati je li mislite da je više stvar Bobanovog ega ili neke "skrivene trenerske moći" koje samo on vidi u njemu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet