• Facke
    8.9k
    V trenutne situacije uopce nebi ni jednoga igraca kritiziral.
    Cela momcad je v losem stanju. V nikakve sme forme. Navek se desi da jeden ili dva igraca imaju los dan ali da citava momcad ovak zgleda to je jednostavne krivica trenera. A iskrene , kakuv ste vi imeli osecaj uoci tekme? Ja osobne jake los. El vidim da momcad nist ne igra. I vidim da trener nema resenja da digne ekipu. Nakon svake tekme cujes iste floskule.

Izjave "mi sme tek godinu dana zajedno, ispali od Vikinga , nisme usli u Ligu Prvaka pa momcad ne zgleda najbolje".
    To je za otkaz. Same takve izjave. Pa kak ti onda mislis dici momcad? Da bar imame neku igru , automatizme pa ak se dogodi los dan moreme neke tak resiti kroz igru. Ali mi zivime same od individualne kvalitete. I to je to. A tak nemres opstati. A po mene se jasne vidi da igraci ne pratiju trenera. Setite se onuga zara igraca prosle sezone protiv Osijeka, na pocetku. Kad su igraci grizli ko ludi i dobili preko ZELJE i ZALAGANJE Osijek.

Mene je jednostavne neprihatljive da igrame ovakuv nogomet. Iste budeme gledeli i protiv Hapolea v Europe. El dok je Kova trener se nebude nist premenile. Ovu sezonu nas mora dici , mora napraviti korak prema napred, a mi ideme same unazad.
  • Jaro
    12.7k
    i ispao od faking Segeste u kupu... Nije ih dovoljno sokiralo...
    Po Kovi su ocito nasi igraci totalno psihicki neuravnotezeni i labilni...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.