• Neznam
    113
    čitaš li cijeli komentar ili se samo hvataš za pojedine riječi, da preformuliram "trenutno otkaz nema smisla"
  • GOAT
    9.3k
    A zasto čekati poslije Hapoela? Kao on i stožer su nesto pripremili i uvježbali sa igracima?

Može pobijediti slučajno i nastaviti ovo mucenje ili izgubiti i zajebati Europu pa smo na miru.
  • Profesor Baltazar
    248
    Problem je u tome što nas u srijedu očekuje vrlo bitna europska utakmica. U slučaju poraza izgledno je da teško možemo računat na prolaz skupine dalje. U tome je problem.
  • Gringo
    1.3k
    S nestrpljenjem iščekujem story Hvala Mario !
  • ElDorado
    14.6k
    stari nema problema ali ishitreni znači doslovce brzopleti, nepromišljeni, prenagljeni. A mi smo nadam se imali dosta vremena za promišljanje. Vjerujem i da sportski sektor ima neku potencijalnu alternativu ako smo ozbiljni klub.
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    Ja bi samo molio da se ne pljuju igrači, jer s ovim antitalentom kao trenerom je čudo da su i ovako dugo igrali dobro...
  • Neznam
    113
    jasno, nespretno sam se izrazio, ali poanta se shvatila.
    Ja iskreno sumnjam da imamo. Vjerujem da je od početka bio plan da se odradi ugovor do kraja i sada kad je počelo štekati pretpostavljam da su se bacili u potragu. Međutim teško je naći kvalitetnog trenera a da će moći funkcionirati s Bobanom, tako da se bojim da smo zapeli.
    Pao mi je na pamet Riera, ali vidim da je njega zvezda pokupila...
  • InteraGal MGC
    75
    Realno mis smo u banani ako ne pobjedimo u srijedu, a ne možemo nikog pobjedit u europi.

Žalosno je gledat da stalno kovačević dobiva nove šanse a sve jace utakmice je izgubio.
    Hajduk ne gledam kao jacu utakmicu.
    U europi protiv jačih protivnika blamaža osim Fenera.

Užasne pripreme utakmica, igraju mu stalno isti igrači koji su isto užasni svaku utakmicu, zamjene su predvidljive.

Ma užasno stanje u klupu, ako ostane i ne pobjedimo Hapoel, to nam visi cijela sezona.
  • Paggini
    98.4k
    Zakaj bi ga bušili, ne kužim
    I kak?
    Danko

Pa ne znam, jer jedino smisleno objašnjenje mi je to, jer da unatoč svim ogromnim falungama koje naš trener ima, a ima ih, ova ekipa bi nakon tjedan dana odmora i relaksacije trebala bez očiju i jedne noge pobijedit jebene limače Osijeka.

Alternativa u ovom trenutku toj tezi je da je ovo stvarno najbolje što su mogli danas, kao i protiv Gorice, pa je valjda copium s moje strane da si mislim da ga buše jer lakše mi je valjda to podnijeti nego činjenicu da zadnja dva kola je to najbolje što je moglo biti.

Kovu krivim zbog milijun stvari, zbog koje ga se i krivi ovdje, među kojima je svakako i očigledna nemogućnost da "našpana" ekipu, kao i vjerojatno izostanak ikakve psihološke strane odnosa s igračima, ali ova ekipa, gdje ti igraju ti igrači u čiju kvalitetu su nas u HNLu uvjerili i kad su taj osijek 7-1 ponizili prije eto, pola godine, mora i bez Kove odigrati masu bolje od ovoga, a ako ne može, onda smo tek u kurcu teškom.
  • Masto
    2.3k
    Eto javio se olivari
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    Mislim budimo realni, njega je prošle sezone debelo izvuko Beljo koji je htio svim silama ići na svjetsko, a ostale nije stigo raštimat. Mislim realno u stožeru možda imaš 2 ili 3 dobra trenera, ostalo je sve debelo ispod razine Dinama. A najviše glavni trener.

Mislim gdje je realno da ti trener kaže samo smo godinu dana zajedno kao nešto loše jer pun kurac trenera ni ne doživi godinu dana u klubu. Imao si zaštitu od kluba, to vraćaš time da ne želiš napredovat. Očito da čovjek nije naučio ništa i ili nema kapaciteta za učenje ili ne želi.

Obrana nam je kriminalna i sve je lošija i lošija što je on duže tu. Mišić nam sam drži vezni red, sa ponekim bljeskovima Zajca i Stojketa, krila svakim danom sve kriminalnija, napad jedino funkcionira jer je u napadu DDB. Da ne spominjem promociju mladih, stagnaciju nekih igrača, manjak autoriteta, pogubljenost u vođenju utakmica, programirane zamjene... Znači čovjek je kao trener maksimalno za neki Osijek koji ovo možda može trpit, mi kao Dinamo možemo i MORAMO imati boljeg trenera. Jer samo uz kvalitetnog trenera možemo napravit iskorak.
  • Masto
    2.3k
    Sportske novosti - O Kovačevićevoj smjeni pričalo se i prije Osijeka. Doznajemo njegovu sudbinu: 'Zar se to zaboravilo?' https://share.google/lbKEHde1rOhes2QEr
  • Sibirski plavac
    10k
    Olivari

U medijskom eteru, ali i na svim dostupnim društvenim mrežama, nakon poraza Dinama protiv Osijeka postavljalo se pitanje hoće li biti smijenjen trener Mario Kovačević. O tome se čak lamentiralo i prije utakmice na Opus Areni. Odgovor nam je brzo stigao iz Maksimira...

- Jasno je da trener Kovačević ostaje trener. To uopće nije tema. Ostat će trener i dalje, ne ovisi ni o utakmici protiv Hapoela u Bukureštu ni o utakmici u SHNL-u protiv Lokomotive. Nećemo mijenjati trenera, nema teorije. Jedino ako izgubi veliki broj utakmica u nizu, ali to se neće dogoditi - kazao nam je klupski izvor.

Dakle, sve je jasno, sve te priče oko moguće smjene Marija Kovačevića bile su samo zabava proizišla iz tko zna kojeg izvora. Iz Maksimira su, eto, poslali jasnu poruku i njome su prekinuli sva nagađanja i špekulacije oko Kovačevića. Ako nas pitate, to je i bilo očekivano, znamo kako razmišljaju i funkcioniraju u plavom klubu. O mogućoj promjeni trenera ni prije ni sada nije se razgovaralo ni jedne sekunde! Nikada... Pa ni tada...
  • Jos-Optimus
    13.3k
    pa da, Beljo je jedini nogometaš u kadru koji nije postao lošiji s protekom vremema
  • hb1
    920
    Ja što više čitam, sve mi se više čini da bi gole slike mogle biti istina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.