• ElDorado
    14.6k
    Nažalost ovo drugo je po mojem dubokom uvjerenju
  • Danko
    3.4k
    Zakaj bi ga bušili, ne kužim
    I kak?
    Pa igraju manje više uvijek isti a ovi s klupe mogu bušiti kolko oće kad ionak ne igraju
  • Dzgšb
    2.2k
    Pogađaju novine za Kovačevića ko i sastav za danas , Kačavenda ,Galešić i Ivanušec od prve minute
  • GeneralNapoleon
    2.7k

Kao da se gleda svaki poraz izolirano. Pa ove sezone vec ima 3 lose tocke:
    1. Prosipao LP
    2. Lose izgledao u sve 4 ozbiljnije europske tekme
    3. Komotno nas navigirao u krizu u HNLu

A slag na tortu je da nema napredak u odnosu na proslu sezonu.
  • Orc123
    17.1k
    Nebi bio problem da smo izgubili, ali da to bilo nesretno, nespretno, falilo srece i slicno. Da su presudile neke individualne greske samo ili nesto pa bi covjek mislio, da, los dan, puno gresaka ali oni su nas nadigra, nadtrcali, takticki ubili, doslovno nemas nista pozitivno za izdvojiti. . .

Momcad lose izgleda jos od Thuna ali individualno izvlacimo to. Ovdje nema nista spremljeno takticki, ovo izgleda da svatko igra svoju igru pa sto Bog da. To prolazi kad se u hnl useru prije nego pocne utakmica ali ovi danas izasli se potucibi na silu i htje je uzeli sve.
    Mi nemamo uigrane akcije, nemamo automatizme, nemamo taj izlazak od golmana pod visokim presingom, iskacemo iz formacije i svatko igra svoku igru, to se vidi i po tome kad pokusavamo vrsiti visoki presing koji igramo ocajno.

Sad vidim kako je Hajdukovcima, kakav je ovo posran osjecaj. Jebes poraz ali mi ne izgledamo ko momcad.
  • Kujtim Shalla
    11.8k
    Bez veze mi je da stavi Almenu i zamjeni ga u poluvremenu, sa tim ništa nismo dobili , Kravtsov najbolji prošlu ,želiš mu dati neki kontinuitet i protiv slabih na papiru Osijeka ri opet stavljaš poluozljeđenog Mišića ,neka se i on ozbiljnije ozljedi pa smo ga najebali. Zajc izrauban uvijek je u prvih 11 . Kova jednostavno ne vjeruje ni sam sebi a kamoli igračima . Boban može odugovlačiti , može radi svog ponosa prkositi svima , sakriti se iza bezveznoj pobjeda i statistike tipa jedna izgubljena . Ali to neće promijeniti činjenicu da je Kova trener za Belupo a ne za Dinamo. Ni po čemu nismo napredovali nakon godinu dana.
  • DZG90
    501
    https://www.24sata.hr/sport/doznajemo-kovacevic-ostaje-trener-dinama-dobit-ce-novu-sansu-ali-ako-opet-kiksa-1153833
    Ipak, jasno je to svima, strateg "modrih" morat će razbuditi momčad ako želi spasiti svoj posao. Ukoliko kiksa protiv izraelske momčadi, teško će se zadržati na klupi. I upravo zbog toga, iako je tek početak sezone, utakmica protiv Hapoela bit će Kovačevićevo finale.
  • ElDorado
    14.6k
    Galić pojma nema
  • Sibirski plavac
    10k
    Dakle Hapoel je "finale".

Samo kaj znači kiks? Poraz ili i remi ili bilo koje od to dvoje? S obzirom da su najlakši protivnik...
  • Crni86
    24.4k
    Tak je 24h sve znaju. Onaj japanac kojeg smo po njima potpisali je danas top odigrao u osijeku.

Daj cekajte olivarija kaj ce napisat
  • kajjaznam
    518
    Pa naravno da ostaje, nisam drugo ni očekivao.
    Al ovo danas je bilo tako loše, da nemam riječi.
    Ne znam za vas, al po prvi put se pribijavam europskih tekmi.
    Bio je onaj Dinamo iz 2011., al ovo nezz kaj za očekivati
  • ElDorado
    14.6k
    Dobro znate onu koja se pripisuje Einsteinu: glupo je očekivati da će ti isti postupak svaki put dati drugačiji rezultat. Tak mi i Kovi stalno dajemo neku novu priliku. A retorika stalno ista, igra stalno ista, momčad stalno ista. Ali dali smo do znanja da nismo zadovoljni. Ma ajde a kaj bi trebali bit zadovoljni?
  • Neznam
    113
    Svima je jasno da ga se do reprezentativne pauze neće mijenjati, vrlo vjerojatno ni onda. Realno bolju zamjenu trenutno nemamo, a morao bi biti stranac jer ne znam tko bi ga drugi iz hnla mogao zamijeniti da bi bio napredak. Tako da sada ishitreni otkaz nema smisla osim ako se ozbiljno ne ugrozi prvenstvo, tako da ja vjerujem da smo mi zapeli do ljeta s Kovačevićem...
  • ElDorado
    14.6k
    Ishitreni?!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.