• CastAway1986
    6.6k
    Čemu usutkavanje igraca Osijeka u situaciji gdje je on napravio prekrsaj? Glava jos nije na mjestu , na trenutke magija na trenutke "divlji"
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    Zapravo nasa igra najvise zavisi o ovom momku. Ako on igra igramo i mi. Prosle sezone je bilo tanko dok on nije usao u prvi 11
  • Crni86
    24.5k
    dok on nije usao u prvi 11Fatos Beqiraj

Dok ga bennacerova ozlijeda nije pogurala u prvih 11.
  • Hebimir Strašni
    377
    Dok nije sredio glavu bi ja reko. Čini mi se da ga je opet prehitilo. Ako se ne sredi opet će se vratit na postavke od prije godinu dana.
  • d-Zg
    37
    Ali ta frustracija na terenu nije s terena, jer mi se čini da jučer (a možda već i neko vrijeme) u ekipi nekaj ne štima i to se jučer prelilo na teren.
    Svi su bili kao da im je mama nešto zabranila ili zadala nešto raditi kaj im se ne da.
  • DerHerrKool
    1.9k

I meni se tako čini. Izgledaju mi kao da nekaj ne štima, a ne žele razgovarati pa se dure.
  • DiddyGuela
    6.9k
    Generator negativne atmosfere i nervoze u trenucima kada rezultat nije povoljan. Kontinuirano!

Nije to ona pozitivna nervoza i nabrijavanje... vise izgleda kao frustracija nezrelog balavca. Sta reci kad ga trener mora vadit iz igre na poluvremenu jer svi drhte od drugog zutog.

Gledam ga jucer i u toliko situacija stalno nesta gestikulira suigracima, mase rukama, svađa se... potpuno neprimjereno ponasanje. Decko ne podnosi pritisak.
  • 433
    22
    Nije to ona pozitivna nervoza i nabrijavanje... vise izgleda kao frustracija nezrelog balavca. Sta reci kad ga trener mora vadit iz igre na poluvremenu jer svi drhte od drugog zutog.DiddyGuela

To sam bas rekao nedugo, i onda ćemo se cudit kad ga ne prodamo za vise od 10m. Ne zato kaj nema kvalitetu nego jednostavno vec je veliki broj utakmica gdje on doslovno nema samokontrolu.
  • Kujtim Shalla
    11.9k
    On ako želi u veći klub od Dinama mora se prije svega naučiti ponašati, pogotovo pod pritiskom. Ako misli da scouti to ne prete vara se. Džaba talent ako glava nije unutra . To je jedna od najboljih stvari,jer ako je pritisak u Dinamu , u klubu lige 5 je još veći gdje ti je i konkurencija jača. Ovdje kad te scout jednom prekriži kraj priče. Nije Stojke jedini koji je nervozan. Nervoza se prenosi od jednog do drugog. Nadam se da će par dobrih rezultata sve promjenut na bolje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet