• Nine9
    410
    Da je bila drugacija utakmica mozda bi zasluzio hejt ali kaj ces mu zamjerat kad ga se ostavilo 1 na 1 toliko puta danas. Valjda traume vec ima
  • jp23
    4.7k
    Iskreno, ovo je zaista bio glup potez. No bolje tu nego kad bude od većeg značaja. Veliki plus za sjajne obrane, minus za ovo na kraju, i idemo sad protiv Hapoela na bolje
  • San Lorenzo
    23.9k
    Jedina svjetla točka u posljednje dvije utakmice.
  • SAS1987
    20.6k
    El Loco Kotarski, da je uzeo loptu bi možda otišao u napad ko Higuita :lol:
  • mlkaskic
    430
    Ma kakav hejt dobar je on vratar ali ovo treba analizirati i probat riješiti, ja ne znam kad sam zadnji put ovako nešto nelogično vidio. Dobro strašno je napeto bilo ali ostao sam u šoku kad sam njega na polovici terena ugledao.
  • GeneralNapoleon
    2.7k
    Nije slucajnost da je jedini igrac koji performira taj koji ne treba takticke upute trenera.
  • Crni86
    24.4k
    ili koji je najkrace ovdje pa mu trener nije prenio karakter jos
  • GeneralNapoleon
    2.7k

Kombinacija obe stvari :lol:
  • Kujtim Shalla
    11.8k
    trebao se držati za stativi ko Neva ? Dajte ljudi izašao je na loptu 50-50 posto ,on nam je svojim obranama i dao mogućnost da se nadamo bodu,sad ga treba popljuvati. Treba nam mudonja a ne pizdek. Izletio ,nije uspio stići kraj priče.
  • mlkaskic
    430
    Nije problem da je izašao na loptu. Problem je da je zasmetao Vinlöfu koji bi bio prvi na njoj. Ali kako sam rekao ja njega ne krivim za poraz niti govorim da je ovo kraj svijeta. Tanka je linija između genijalnosti i ludila, nažalost je danas ovako ispalo. Po meni je njegova procjena u toj situaciji bila loša a mislim da je se to samo zbog pritiska dogodlio. Sve pet, kažem ne treba ga napadati, treba mu dati podršku!
  • Georginho
    919
    Nekoliko odličnih reakcija, ali i izravni krivac za 2 od 4 godina. Kod trećeg nije strčao kad je trebao, kod četvrtog istrčao kada definitivno nije trebao. Od njega definitivno nećemo imati osrednjost, samo genijalnost i ludost. Granica je očito tanka.
  • marcio amoroso
    54.1k
    Tekma je bila takva da bi bilo nepravedno da bilo tko iskoči pozitivno. Nažalost pozitivno nije iskočio ni Kotarski.
  • tp1997
    3.3k
    Kod trećeg nije strčao kad je trebaoGeorginho

Igrač mu ide jedan na jedan na praznoj polovici terena, gdje je trebao istrčati? Skratio je kut najbolje što je mogao a da ga ovaj ne može samo zaobići. Ludo mi je reći da je treći gol ikako njegov
  • Masto
    2.3k
    Mišić je pogriješio jer je kao zadnji igrač išao u rizik
  • Kruno
    1.7k
    Da nije bilo njega primili bi jedno 8.
bold
italic
underline
strike
code
ulist