• Zvonkec
    643
    Uff odma impact na rezultat, imamo golmana, baš sam zadovoljan, još da se livi izjasnio na kraju sezone da ne misli potpisat na duže od godinu, pa da smo ga potpisali prije priprema sad bi slušali himnu lige prvaka, al nemre sve u životu bit savršeno. Glavno da je tu i da ga otkupimo na kraju sezone. 3.6 milja je kikiriki za pravog golmana u najboljim godinama
  • Kujtim Shalla
    11.8k
    Majstore ,samo će se ponoviti ,dobili smo top golmana koji ništa nije gori od Livakovića ,čak se smijem usuditi da je kompletniji
  • Masto
    2.3k
    Životinja, jedini na razini danas
    Najveće pojačanje definitivno
  • Xpert1992
    986
    Kotarski brutalan. Svaka cast! :up:
  • rokikaciga
    18.3k
    Nisam skužio, ali vidio sam da je počeo ćelaviti već. 10 dana u Maksimirskoj 128 već mora na Pajaziti tretman
  • Dzoni
    8.2k
    OBAVEZNO otkup
  • rokikaciga
    18.3k
    Luđak u najboljem smislu te riječi
  • Crni86
    24.4k
    Druga utakmica za redom da je MOTM.

Dvije utakmice hnla. I to ne govorim da ga omalozavam, vec koliko smo jebeno grozni.

A tebi Kota svaka cast. Jedina svijetla tocka. Bravo i bravo!
  • NVKOD
    13.9k
    Jadna li nam je majka kad golman primi 3 komada, a svejedno je MOTM. Bravo Kotarski!

Mislim da sve govori o tome kakva nam je obrana... a i veza. Jedna velika NULA.
  • rokikaciga
    18.3k
    Nek je primio ovakav gol na 3-2 u gostima nego kad cemo se cupat. Jebes golmana koji nekad ne kiksa.
  • don
    21.6k
    ma nije ni potpuni krivac. Stajao je tamo di moderni golman i triba bit. MPV izgubia loptu, mora je riskirat i istrčat probat uzet loptu jer bi svejedno onda gol bia, nije uspio i to je to.
  • mlkaskic
    430
    Ovo nije kiks, ovo je totalan blackout. Ne kužim zašto izlazi pored živog Vinlöfa. Puna podrška Kotarskom ali ovo je grozan potez.
  • Plava 9ka
    87
    Jbg kiks na kraju tekme al dobro brani barem.
  • Dzoni
    8.2k
    Hrpa obrana, ali i hrpa nesigurnih reakcija, neodlučnosti pri izlaženju na loptu. To nas je koštalo gola ili 2
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet