• tigric
    1.4k
    Jadan Vinicius…
  • Thor
    4k
    Ajmo Scott! Trgaj ovog Viniciusa! :love:
  • Thor
    4k
    :monkey: joj
  • Keyser Soze
    20.9k
    Vinicius trlja ruke
  • mokoxax468
    1.8k
    Ako već nitko drugi neće, čestitat ću ja. Baš je ekipa bila sretna kada je postigao pogodak
  • miro
    9.9k
    nije za ovu razinu, moj skromni sud
  • DrRatoljub
    1.5k
    Žao mi je jer je do sada bio najsigurniji u ovoj obrani.
    A danas mozda I najlošiji obrambeno.
  • CastAway1986
    6.6k
    Daleko od prave forme nakon SP ! Ni lani u Europskoj ligi me nije impresionirao
  • Crni86
    24.8k
    Reakcija kod drugog gola…. Di je stao? E moj brave heart. Ja sam mislio da ti i glavom ides gdje drugi ne idu kopackom.

A kad ono vec par puta stajes i gledas u zadnja dva mjeseca. Lopta u igri, a ti se ukopao.
  • Kujtim Shalla
    11.9k
    kad je Kujtim govorio 99 posto foruma se smijali, a sad 99 posto foruma bi radije Radeljića ili Galeta ,pa ko je tu lud?:chin:
  • Crni86
    24.8k
    Nije stoper za europski dinamo. Kakva je ono prodana lopta kod mrtvaca hapoela????

Na lopti uzasan.
  • Filip Međimurje
    1.8k
    Mislim da je to njegovo normalno stanje, tak je i na svjetskom prodal gol Brazilu. On je za HNL top, ali jednostavno se u Europi vide njegove mane. Samo zatvore ostale igrače, daju da on primi loptu i odmah idu pressing na njega pa dođe u paniku pa ispucava naprijed, ili dodaje golmanu. Ja ne znam kak to svi ostali treneri vide, jedino naš stožer ne.
  • hardek
    13.2k
    McKenna često prolazi ispod radara jer pored sebe ima moderniji tip stopera koji ako pogriješi to se vidi iz aviona a McKenna je onaj udari, izbij...

Ali, ja stvarno je mogu kriviti niti jednog našeg stopera kada mi igru otvaramo sa 2+1. Ako itko na ovom forumu zna, za i jednu ekipu u prvim ligama u Europi koja otvara igru sa 2+1 neka me prosvijetli
  • Thor
    4k
    Odigrao korektno. Ok nekad je sklon napraviti nepromisljenu pogresku ali danas ok.
  • Crni86
    24.8k
    korektnoThor

sklon napraviti nepromisljenu pogreskuThor

Da li ovo moze jedno a drugim? Kao kikser je, ali to je korektno za dinamo u europi. Ako nam je to standard onda je ovaj x stvarno uspjeh.

ali danas okThor

Istina, samo nas je skoro kostao i poraza poklonjenom loptom. Nas najiskusniji obrambeni igrac, jedan od kapetana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet