• Big Daddy
    1.9k
    Al, kako ga je Bilic predstavio, svaka čast.
  • d-Zg
    37
    Dojma sam da mu poziv u repku, a isto tako i igranje, mogu biti vrlo korisni na više načina:
    - veće samopouzdanje
    - osjećaj dodane vrijednosti
    - dodatne taktičke ideje
    - stabilnost, kako u igri, tako i psihički
    - igranje (ako će igrati) protiv jakih igrača (s obzirom protiv koga igramo)
    - ili sveukupno gledano, jedna nadogradnja na sve što već ima sada i nadam se popravak nedostataka.

Vjerujem da će nas sve učiniti ponosnim i pokazati zašto je neopravdano bio degradiran godinama.
  • Wallace99
    131
    Volio bi da začepi mnoga usta u Ligi nacija. Očito će igrat. Jedna bomba da sjevne i raspara mrežu protiv Španjolske ili, još ljepše, Engleza bi baš lijepo sjelo.
  • Ivan0302
    2.1k
    A moj Mišiću, ajd da te onako izvali onaj, ali da u dva navrata ne praviš faul na njemu i zaustavljaš kontru stvarno nisi mi jasan..
  • Olmic
    6k
    Po njemu se vide da buse trenera…
  • rioda
    18.4k
    Mišić igra poluozlijeđen, to je rekao prije utakmice, a to se i vidi. Zato nam ovaj poziv za njega u reprezentaciju ne znači baš ništa, dapače, nekako imam osjećaj da ćemo ga uskoro izgubiti zbog ozljede
  • Crni86
    24.4k
    zasto onda igra danas?

Preocito je da nemre. Jos bolje zasto onda ne igra rus da mu bar pomogne, a ne stavis sepavog zajca koji nije ni sjena igraca od prosle sezone….
  • plavidecko
    17
    Zato kaj trener jednostavno ne zna, nema drugog razloga
  • BBBaranja
    5.1k
    Daleko je to od reprezentativca..
  • Teofil Kateran
    4.1k
    Mišić je i dalje ključan igrač bez kojeg ne možemo, ali ove sezone je baš oštro pao. Imao je i prije ponekad problema s koncentracijom, ali ove sezone se to čini učestalije, a djeluje i tromiji. Nadam se da to nije trajno i da će se vratiti u formu jer bez njega ova ekipa ne može.
  • ElDorado
    14.7k
    Doslovce je rekao za petu “nekad je bolje nekad lošije” što znači da je gotovo kronično
  • tp1997
    3.3k
    bez njega ova ekipa ne može.Teofil Kateran

Mi se moramo početi pripremati na život bez Mišića.

Ista priča kao s Petkovićem, sve gradiš oko jednog igrača vrlo specifičnog profila, bez alternative, i onda ostaneš izgubljen kad je on ozlijeđen, van forme ili naprosto sve stariji.

Ozbiljan klub bi unutar rostera koji ima uvježbavao varijante igre bez Mišića, bilo da se radi o varijacijama unutar zadane formacije ili o kombiniranju različitih profila igrača da se vidi kako se nedostatak može najbolje pokriti.

Mi nećemo na tržištu naći tu sad već čuvenu "zamjenu za Mišića". Naći igrača koji će ti istovremeno biti glavni razigravač, imati pregled igre itd., i destruktivac i prva linija obrane, što mi očekujemo od Mišića a što on sad sve manje može biti, je s našim financijskim ograničenjima gotovo nemoguće.

Mi samo možemo pripremiti varijante koje ne ovise o tome da Mišić odigra nadljudski broj minuta.

Ali za to ti treba trener, a ne "just happy to be here" lik koji je zadivljujuće izborio sredinu tablice s Belupom sa 50 godina
  • Crni86
    24.4k
    da nije ona haglundova kaj je kova operirao
  • ElDorado
    14.7k
    tog se i ja bojim. To je krajnje zajebano. To sam i ja operirao. Trebalo mi je 6 mjeseci da se oporavim. Stvara ti se hrskavica na peti i upaljena je ahilova
  • miro
    9.8k
    Pa evo danas je igrala njegova prirodna zamjena, doduse fizicki level slabija, ali svejedno je sam preuzeo sredinu terena. Jel imamo mi pravo prvokupa za Vrbu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet