• d-Zg
    37

Pa ne vidim problem nigdje, nego samo neki eventualni cilj koji bih volio da dostignemo.

Skoro svaki igrač na svijetu bi htio/volio zaigrati za njih, a to isto želim da jednoga dana bude i dinamo.
  • Jos-Optimus
    13.3k
    pa to ti čovjek kaže, kakav je to cilj majke ti mile, mi nikad nećemo moći biti kao takvi klubovi....kakav nam oni uzor u nacinu funkcioniranja mogu biti?
  • d-Zg
    37

Vidi, moj način razmišljanja u realnom životu je uvijek nastojati gledati od boljih i postaviti ciljeve i više nego li su možda i realni, jer ako tako razmišljam i tako funkcioniram, kako privatno, tako i poslovno.
    Da, borba je na svim poljima, ali raditi se mora i nema opuštanja.
    U ovom slučaju ja spadam u navijača svog najdražeg kluba koji želi da dosegne te visine, a ne da se stalno vodi briga hoće li se netko prodati, hoće li se ući u LP itd.

Uostalom, zato sam u ovu temu i napisao svoje "nepopularno mišljenje", jer sam očekivao da će biti onih koji se je slažu, no, kako se ovdje, a i na općenito internet portalima, stalno ponavlja jedna uzrečica kao mantra, "svatko ima pravo na svoje mišljenje", a naravno onda i svaka druga strana ima pravo na svoje.

Ne namjeravam ulaziti u debate i rasprave, jer nema smisla i zato jer ću ja i dalje biti pri svom načinu razmišljanja, viđenja i želje za svoj klub koji navijam i kojem želim da bude iznad svih... pa i onih iz najskupljih redova.

Mislim, to ulazi u istu stvar kao kada bih rekao da želim da dinamo osvoji LP i pobijedi na terenu sve te klubove. Zašto ne? (iako sam svjestan kolike su šanse za to, ali da postoje, postoje, možda ne odmah prvom prilikom, ali jednom...)
  • Jos-Optimus
    13.3k
    Pa možeš gledati bolje koliko hoćeš. Tvoj način rezoniranja je kao da ja kažem da bih volio da Cibona replicira poslovanje Golden State Warriorsa. Navedeni klubovi, za početak, uopće nemaju brige i probleme kakve imaju siromašniji, manje moćni klubovi. Mi nikad, ali nikad nećemo moći biti u situaciji kao oni, to nije negativa, to je nemoguće, bogatiji i veći klubovi to ne mogu...kako bi ti na ovako malenom tržištu replicirao poslovanje klubova koji mogu ići neograničeno u minus i čiji se dresovi prodaju po cijelom svijetu i gdje svi igrači svijeta žele doći pod svaku cijenu. Nama uzor eventualno mogu biti klubovi kao Benfica, Porto, PSV, Ajax. Imaj svoje mišljenje, samo ono nije nepopularno, nego infantilno. I da, i ja želi mda osvojimo LP, to - koliko god bila mala šansa, je moguće svaki puta kada se plasiramo u LP...i opet ne bi došli na razinu navedenih klubova
  • d-Zg
    37

Ok, svatko gleda i želi/zamišlja neke stvari, jer se može i svatko ide dalje svojim putem u životu.
    Da, imam takvo razmišljanje i jbga, tako idem kroz život, da se razumijemo, ne da bih bio ultra uspješan i to nabijao na nos susjedima ili društvu, nego zato jer me to motivira, kao kada planinarim i želim doći na određeni vrh, ne da ga osvojim, nego da uživam u pogledu nakon dugog hodanja i pentranja, dok za razliku u DR-u, tamo sam išao osvajati radi većeg cilja i slobode.

Eto, to bi bilo toliko od mene, a inače to što razmišljamo različito oko nekih stvari, i dalje smo na istoj strani i to je bitno, a možda se jednom i sretnemo, stisnemo ruku i odemo na piće ne razmišljajući o ovoj temi, nego o utakmicama i postavama na terenu i kak smo razvalili jajduka.
    :cheer:
  • ZG plavi 01
    605
    a u kojem svemiru je to moguce? Samo me zanima kaj tocno ti mislis da se mora dogoditi da klub iz Zagreba postane u top 5 najbogatijih klubova na svijetu i da sve zvijezde zele doc kod nas. U svakom slucaju ti i ja to ne bumo dozivjeli.
  • Efes Pilsen
    16.9k
    Od ovakvih ocekivanja dolaze i frustracije.
  • Jos-Optimus
    13.3k
    to nisu očekivanja, to je deluzija epskih razmjera
  • d-Zg
    37

Kaj ste sad svi primili toga jel hoće ili neće se dogoditi ikada nešto takvo.
    Jbga, želim i to da se ne događaju onakva sranja kao ono jučer u srednjoj u Voltinom pa jel to realno, a em je ozbiljnije i neophodnije da se to ne događa, jel tako?
    Na kraju svega, i u jednom i u drugom slučaju postoji mogućnost za napredak, samo je potrebno raditi i raditi, jer ništa ne pada s neba i ne poklanja se.
    Neće Nsoki u prvu ekipu i biti starter dok ne odradi sve što treba, bez obzira što dolazi iz jednog PSG-a.

Isto želim da dinamo igra barem kao Como, što bi i moglo biti realnije, ali opet će se naći netko tko će reći:"A s kojim to igračima?".

I da se nadovežem na ovo zadnje o frustracijama, jer se zaključuje bez da me se ne poznaje.
    Naime, nisam frustriran, niti nerealan, samo eto, izrazio želju, a sad, hoće li ikada to biti, ja bih volio, a vjerujem i svatko od vas ovdje.
    Klubu želim najbolje, a ne samo dobro i prosječno.
    Jbt, Hrvatska je mogla biti bolja i od Švicarske da se ne odnosi prema njoj tako kako se odnosi i to svi znaju, čak i oni koji ju koriste kao vlasitit bankomat.

Ja vjerujem da se sve može, kao što vidimo i na svjetskom nogometnom prvenstvu da su neke države poprilično narasle u igračkom smislu i mi kao nogometna nacija imamo problema s njima u igri.

Uglavnom, idemo dalje....
  • Milki1
    66
    U Dinamu su najjbolje igrali igraci iz Dalmacije.
  • OsamŠest
    8.4k
    U Dinamu su najjbolje igrali igraci iz Dalmacije.Milki1

Je, prvi mi pada na pamet Dani Olmo iz Trogira.
  • Dzoni
    8.2k

U kojem periodu? Ovo stoljeće ili kroz cijelu povijest?
  • Milki1
    66
    pa ovako bas sam razmisljamo malo i komentirao sa ovim frendom na kavi od povijesti isto tako od vilson johnya, Zambate, vukasa, pa kasnije Bobana, Jelicica, a pogotovo ekspanzija ovo 21 stoljece Modric, Livakovic, Ademi, Petkovic, Moro, Baturina, Vrsaljko, Schindelfeld ono bilo je tu nositelja igre Dinama i igraca koji su bas imali znacajan doprinos.
  • Dzoni
    8.2k
    Prije 2000 sigurno nisu bili većinom najbolji, a kasnije se da diskutirati. Od 25 najvećih prodaja, 5 je igrača iz Dalmacije. Kad gledamo općenito, 2/10 Dalmatinaca je na listi igrača s najviše nastupa, 2/5 najboljih strijelaca je iz Dalmacije. Velik doprinos, sigurno. Najbolji igrači iz Dalmacije, ne.
  • Milki1
    66
    pa dobro to uglavnom mozemo smatrati nesto kao pozitivno jer im krademo djecu iz “njihovog dvorista”.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.