• LilScav
    96
    Sve u svemu ok, Sesvete možda jesu nešto bolje (ili zrelije da se izrazim), ali činjenica je da smo im poklonili 2 gola..
  • Omake
    21.2k
    Je. Tada se i Galešić dosta mučio s njim. Očito lik ima snage i za HNL
  • badjibadara
    10.7k
    Spomenuo je i komentator da je igrao u Bjelovaru. Nisam gledao prvih petnaestak minuta. Ovo što jesam Sesvete kontroliraju, agresivniji su i dobar presing rade. To su tekme koje trebaju klincima, da vide da nema zajebancije.
  • Hrc-Vg
    1.4k
    Dobar Fuzzy
  • Hrc-Vg
    1.4k
    Čini mi se da je Šivalec očvrsnuo...
  • Hrc-Vg
    1.4k
    Žnudrel obranio 3 zicera zaredom
  • Roky
    215
    Dobri klinci jbg treba jos vremena da fozicki dodju na taj nivo
  • Orc123
    17.1k
    Nije ovdje bitan rezultat ali ja sam vidio zabrinjavajucu sporost nasih stopera, ali bas ono spori spori....takvi stoperi tesko da mogu prosperirati u buducnosti u 1. Ekipi Dinama jer kod nas su stoperi stalno oko centra. Kako takvi mogu braniti dubinu?

Taylor? Jako dobar igrac i sigurno uskoro igrac koji ce dobivati minute za 1. Ekipu, ali.....da, ima ali. Mislim da pre malo se nudi u izgradnji, nesto ko Kravcov. Ovim stilom ne igra ono sto igra Misic vec je vise ko korektor. To je steta jer svaki put kad je na lopti ima taj prvi korak i rjesava se peotivnika vrlo lako, isto tako kad bi krenuo napad od njega ima jako fin pas i smisao za izgradnju napada i nadam se da ce mu netko skrenuti paznju na to da se vise izvlaci ko Misic po loptu u izgradnji napada, a ne da se postavlja pozicijski i pusta stopere, bekove i 8ice da kreiraju napad. Ima sve kvalitete da napadi pocinju od njega samo se treba vise nuditi.

Benkotic je bas kvalitetna 8ica, posjeduje sve sto treba da bi bio igrac top kvalitete. Sunta je pao dosta iako je vrhinski talent ali ukoliko ne shvati da se nogomet igra u oba pravca i da nez trke i zalaganja nece dobiti minutenu Dinamu postat ce novi Jularđija, a ne novi Baturina.
  • hardek
    12.8k
    Solidna tekma, moglo je biti i 1:4 i 2:2. Ćutuk je kvalitetniji od Perkovića ali očito ga se školovalo za ponašanje u prošlim tekmama i mislim da će on startat ubuduće. Šunta isto bolji nego zadnje dvije tekme.
  • Hrc-Vg
    1.4k
    Meni se čini kao da se Šivalec isporflirao kao glavni na terenu, on se stalno nudi, a oni ga traže…
  • ElDorado
    14.5k
    Šunta uđe kao zamjena i onda lagana šetnjica. Igrač poteza i tehnike ali potrči malo. Ovaj Begović iz Osijeka očajno spor.
    Veza nije mogla dominirati Sesvete, ima tu igrača dobre tehnike ali nitko bas da grize travu. Uglavnom Šivalec i Fuzy meni osobno trenutno na vrhu potencijala.
  • Niko1986
    8.8k
    Kako Zvone ide na utakmice druge momčadi, a ne gleda prvu??? Sramota…
  • Paggini
    98.4k
    Čuo je da Leko igra s tri otraga pa otišao vidjeti uživo znajući da neće moći gledati preko dinamo+ jer je škrtac koji ne želi dat 20 eura pod isprikom da sustav ne radi dobro, pa da na svoje oči vidi tu izdaju
  • Krizy
    76.1k
    Igrači koje je Leko koristio u prvih pet kola:

GK:
    Tai Žnuderl (19)
    Petar Lončarević (18)

RB:
    Noa Mikić (19)
    Fran Kasumović (19)

CB:
    Marko Zebić (19)
    Šimun Begović (19)
    Borna Orlić (19)
    Nikola Radnić (17)

LB:
    Petar Šimun Žaja (18)
    Sven Lovrić (18)
    Ivan Paunović (17)

DM/CM:
    Tomas Baković (19)
    Josip Brundić (19)
    Krešimir Radoš (18)
    Kaloyan Bozhkov (18)
    Fuzy Taylor (18)

AM:
    Sven Šunta (18)

RW:
    Karlo Zulfić (18)
    Jona Benkotić (17)

LW:
    Gabrijel Šivalec (18)
    Jin-woo Jeon (18)

CF:
    Mislav Ćutuk (19)
    Leonardo Perković (18)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.