• Noel
    24.5k
    , a mi imamo kaj imamo trenutnoWallace99

Imamo duplu krunu i Europu drugu sezonu zaredom. Da Bog da svake sezone isto :smile:
  • Tom Hanks
    5.7k
    Doktor,profa :rofl:
  • Markelo
    3.9k
    Ja ne znam kakvi bi se epski porazi u serijama trebali događat da on dobije otkaz u Hullu. Pa nitko nije računao da bi oni mogli ostat u ligi. Vjerujem da i ako ispadnu da planiraju sa njim na klupi igrat opet Championship sad di će se on vidjet naredne sezone je drugo pitanje
  • DZG90
    493
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/baturina-je-eksplodirao-u-comu-dinamo-bi-na-njemu-mogao-zaraditi-novo-bogatstvo/2833514.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m
    To bi bila odlična vijest i za Dinamo. Baturina je iz Dinama u Como otišao u lipnju 2025. za 18 milijuna eura fiksne odštete, uz bonuse koji su posao mogli podići do 25 milijuna eura. Potpisao je ugovor do ljeta 2030. godine. Dinamu, prema informacijama koje su nam potvrđene, u ugovoru pripada 15 posto profita koji Como ostvari na budućoj prodaji Baturine.

Ako se kao polazište uzme fiksnih 18 milijuna eura koje je Como platio Dinamu, već bi odbijene ponude od 70 milijuna eura talijanskom klubu donosile 52 milijuna eura profita. Dinamovih 15 posto iznosilo bi 7.8 milijuna eura.

Ako bi Como dobio traženih 80 milijuna eura, njegova bi zarada na Baturini iznosila 62 milijuna, a Dinamu bi pripalo 9.3 milijuna eura. U slučaju transfera od 100 milijuna eura, što više ne djeluje potpuno nezamislivo s obzirom na ponude koje je Como već odbio, profit talijanskog kluba bio bi 82 milijuna eura. Dinamov dio tada bi iznosio čak 12.3 milijuna eura.

To bi došlo povrh iznosa koji je Dinamo već zaradio njegovom prodajom, odnosno 18 milijuna eura fiksno te potencijalnih sedam milijuna kroz bonuse. Nastavi li Baturina ovako, njegov sljedeći transfer mogao bi ponovno donijeti višemilijunski prihod Maksimiru.
  • don
    21.6k
    Pa nitko nije računao da bi oni mogli ostat u ligi.Markelo

kakav ostanak, nitko nije računa da će ostat i u Championshipu. Prema svim prognozama, izračunima tribali su ispast u 3. ligu. Ispadanje iz Premijer lige ne bi donile nikakve promjene, ali mislin da bi sam da otkaz i otiša negdi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.