• Kermit
    1k
    ↪Kermit mali je iskren. Kaj da kaze?Crni86

Ma sve 5, ok da je iskren, ali govorim u kontekstu bivšeg igrača Dinama.

Rade istakni da prati nase utakmice kad god stigne.Crni86

Je prije je stalno pratio dok su brat i kum igrali, a sad kad ih nema koliko stigne. Moš mislit... Vjerujem mu ko i Plenkoviću kad kaže da je voda u Gospiću zdrava za piće.

Jebote ne valja kad nam ugovor i lovu cuclaju igraci koji nisu za Dinamo...ne valja kada ne zele bezveze dolazit kod nas da se i mi i Dinamo i igraci pate. Stvarno nikako zadovoljiti puk. Ne valja Mudri jer zeli sto duze oblaciti sveti dres. Ne valja Ljubo jer zeli sredino gdje ce igrat na prirodnoj poziciji u prvih 11rokikaciga

Ne valja jer je otišao kod cigana nakon svega kaj je bilo te sezone, a skakao je ko pudlica s loknicama pred sjeverom. To s pozicijom i minutažom stoji i niko mu ne može uzeti za zlo.
  • CastAway1986
    6.5k
    Cardoso Varela igrao za Porto U19 do 60 min u pobjedi protiv Man.City u Ligi prvaka mladih !
  • d-Zg
    31
    Majer večeras igra poprilično dobro. Šteta što je bio u zaleđu kod njegove asistencije kad je pao gol.
  • rokikaciga
    18.2k
    Jakir izgubio u EFL kupu protiv Sunderlanda, sa koliko vidim izmijesanim sastavom.
  • Eduardo
    30.6k
    + fantastična asistencija odmah na samom početku tekme stoperu kroz noge čime je gurnuo Jovića u čistu šansu, ali je ovaj napucao golmana direkt u pol glave.
  • d-Zg
    31

Kasnije sam se uključio pa to nisam vidio, ali čini mi se da mu je u AEK-u dobro krenulo i da bi mogao biti pozvan u repku, jer ima on onaj vic u igri te se ne boji ulaziti u duele.
    Sad da samo ima taj dobar kontinuitet.
  • Eduardo
    30.6k
    cca 50 sekunda videa.

• d-Zg
    31

Odlično kroz noge u for.
    Sviđa mi se nesebičnost i timski duh.
  • ZG plavi 01
    598
    Jakic je potpisao za PAOK.
  • Jurki
    27.7k
    Sn pisu da je Bjelica kandidat za klupu Basela.
  • Dendle71
    576
    uffff, klub u rasulu! Shaqiri koji nije onaj stari ali moras ga stavljat! Glupan koji vodi klub. Nezadovoljni navijaci koji nemaju strpljenja. Ali, mozda ne bu tako lose ako ga stvarno imaju na listi!
  • Krizy
    76k
    Jedan od stopera im je onaj čuveni Omeragić.
    S njim u momčadi mrežu sačuvali jednom u 14 utakmica.
    U francuskoj je ispao u drugu ligu, a ovdje mnogima bilo krivo što nismo ušli u posao od 7.5 milijuna eura s njim :rofl:
  • Dendle71
    576
    OmeragićKrizy

Zadnjih par utakmica nije ni igrao poziciju stopera! Stavljao ga ova neznalica od trenera na poziciju šestice (iako je valjda i u FRA igrao tu poziciju). BTW, iako mi je sada svejedno. Taj sad vec bivsi trener je ustvari "likvidirao" šotičeka. Ne jednoj tekmi se toliko abnormalno derao na njega i to samo koju minutu nakon kaj ga je stavio u igru. Dobio je trener za to velike kritike, ne samo medija! Ali nakon toga Šotiček vise nije igrao ili bas jako malo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.